Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Γράφει ο PREDATORUS

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ………………………………..

ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Ο πόλεμος έχει ξεκινήσει
Και τέλος, θέλω να σχολιάσω κι ένα άλλο ζήτημα. Τώρα, το λάνσαραν και ορισμένες πολιτικές δυνάμεις, μάλιστα, ολίγον επαναστατικές, το σύνθημα και τώρα το πήρε και η Εκκλησία. Η Ελλάδα είναι υπό ξενική κατοχή, υπό κατοχή. Ε, όχι, η Ελλάδα δεν είναι υπό κατοχή. Και όποιος θέλει να συνδυάσει την Ελλάδα του ’40 και του ’44, αν θέλετε να συζητήσουμε και για τότε, ούτε τότε δεν επετεύχθη εθνική ενότητα. Λαϊκή ενότητα επετεύχθη, εθνική όχι.

ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΑΝ ΤΗΝ ΘΕΩΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΕΝΟΣ Η ΞΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΝΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΟΧΗ!!!
Ο ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!!!
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΠΟΔΗΓΕΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΤ!!!ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΩΣΙΛΟΓΗΣ ΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!!!
Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΄40-΄45 ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΑΚΡΩΣ ΔΥΣΧΕΡΗ ΘΕΣΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ!!!
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!ΕΔΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ!!!

ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Δεν πρόδωσε την αστική τάξη της Ελλάδας ούτε η ΝΔ ούτε το ΠΑΣΟΚ. Δεν πρόδωσε ιδανικά, για να την πούμε ότι κρατά προδοτική στάση. Ευθυγραμμίστηκε με τον διεθνισμό του κεφαλαίου σε συνθήκες της πιο επιταχυνόμενης διαμόρφωσης της παγκόσμιας καπιταλιστικής αγοράς. Εμείς είμαστε αντίθετοι με αυτό το διεθνισμό. Βεβαίως. Αλλά τώρα βρήκαμε την κατοχή για να υποστείλουμε τις ευθύνες του ΠΑΣΟΚ, για να περάσουμε την εθνική ενότητα και τη συναίνεση και να μιλάμε για τη γερμανική μπότα, για την κακιά Μέρκελ, τον κακό Σαρκοζί. Γυρίσαμε τώρα στο ’40 – ’45.

Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΣΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΝΔ!!ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΧΘΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΤΟΣΟ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!!
Η ΝΔ ΒΕΒΑΙΑ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΨΗΦΙΣΕ ΟΜΩΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ!!!ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ  ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ!!!
Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ Η ΓΓ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΙΑ ΑΣΤΟΧΗ ΔΙΟΤΙ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!
ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ!!!
ΑΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ Η ΝΔ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!! ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!!!ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!ΕΑΝ Η ΓΓ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ!!!

ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Η Γερμανία είναι ηγετική ιμπεριαλιστική δύναμη, καθοδηγεί την ιμπεριαλιστική ενοποίηση και δεν έχει καμία διάθεση να πάρει στις πλάτες της μεγαλύτερο βάρος από αυτό που πρέπει να δώσει για τη συμμετοχή, ας πούμε στην αντιμετώπιση της καπιταλιστικής κρίσης. Φυσικά, αν δεν ήταν η Γερμανία και ήταν η Ελλάδα, το ίδιο θα συμπεριφερόταν και η Ελλάδα στη θέση της Γερμανίας.

ΕΔΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΛΑΟΙ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΝΔΡΙΚΕΛΛΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!
ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΦΕΡΕ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΪΔΕΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ!!!

ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Ολοκληρώνω με αυτό που ξεκίνησα. Οι εργαζόμενοι πρέπει να κάνουν και τη δική τους προσπάθεια, έχουν και τη δική τους ευθύνη, να κατανοήσουν την αιτία της κρίσης, να κατανοήσουν ότι στο καπιταλιστικό σύστημα υπάρχουν μείγματα και διαχειρίσεις, αλλά αυτές δε θα αντιμετωπίσουν ούτε την αιτία ούτε τα αποτελέσματα της κρίσης και επομένως πρέπει να ετοιμάζονται για ένα πραγματικό πόλεμο, όπως λέμε εμείς.
Οχι ότι ο πόλεμος τώρα αρχίζει, με την έννοια ότι τώρα ξεκινάει. Οχι, έχει ξεκινήσει, αλλά πρέπει να είναι συνειδητός, πρέπει να είναι σχεδιασμένος, οργανωμένος και να έχει έκβαση την ανατροπή της εξουσίας. Σε αυτό το δρόμο θα δοκιμαστεί η ταξική πάλη αν μπορεί να αποσπάσει και κάποιες κατακτήσεις.

ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ Η ΓΓ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΚΤΜΗΣΕΙΣ!!!Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΜΙΑΣ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΝΑ ΩΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

67 Comments

 1. PREDATORUS

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΕΛΟΣ!!!
  ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΝΕΙ ΡΕΥΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ) ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ!!!

  ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΚΚΕ ΕΙΧΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

  Reply
 2. Ανώνυμος

  πολλα τα αναπαντητα ερωτηματα αρκετα λοιπον με το παραμυθι του παγκοσμιου πολιτη εχει ανεβει τοσο που μου αγγιζει την μυτη…εδω προσπαθουμε να μην χασουμε την εθνικη μας ταυτοτητα και οι αλλοι μας λενε οτι να ναι…

  Reply
 3. Ανώνυμος

  ΩΣ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ…ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΤΛ…ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ….ΟΛΟΙ Η ΕΙΧΑΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ…HELLO ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ..ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ…ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ…ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ;;;;

  Reply
 4. PREDATORUS

  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ Ο ΓΙΩΤΗΣ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ!!!
  ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΟΡΚΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ Η ΑΛΛΟΙΩΣ!!
  ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ Ο ΦΛΩΡΑΚΗΣ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΟΜΩΣ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΕΦΤΑ!!!ΤΩΡΑ ΑΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ!!!ΠΑΝΤΤΩΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ!!! ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΑΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

  ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ Η ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ!!ΠΧ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΑΜ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!

  ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!

  ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΒΡΑΧΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΙΕΡΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ? ΤΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ?? ΕΝΑΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΒΕΡΓΙΝΑ ΠΧ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!!

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΟΛΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ" ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΣΒΑΣΤΙΓΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΠΩΣ ΤΙΜΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΗΡΩΪΚΑ ΤΗΣ ΕΠΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΥΤΗ ΔΙΑΦΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ Η ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΕΜΠΟΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!
  ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ Η ΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!
  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΔΕΣΜΙΟΥΣ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ!!!
  ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΑΛΙΝ ΠΑΡΑ Η ΤΡΟΪΚΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΙΑ!!
  ΠΟΛΥ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!! ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ!!!

  Reply
 5. Ανώνυμος

  τα υπολοιπα ομως δεν μου τα εχεις απαντησει ουτε για τα καμωματα του κκε και τον υπολοιπων κομματων στο ευρωκοινοβουλιο δεν δευτερολογησες για τον φλωρακη δεν μου ειπες γιατι εχεις κλειδαρια στην πορτα δεν μου ειπες για την μεταναστευτικη πολιτικη δεν μου ειπες γιατι πρεπει να συσπειρωθουμε σε ενα κομμα γιατι στον πολεμο κομματα δεν χωρουν το καταλαβες πλεον και μονος σου ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΙΕΝΙΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΡΟΔΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ!! δεν μου απαντησες Μια ακόμη θέση του νεαρού ΚΚΕ ήταν αυτή για "Ενιαία και Ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη" που υιοθετήθηκε το 1924 καθ' υπόδειξη της Κομμουνιστικής Διεθνούς. απο τοτε δεν το θελατε.. τωρα εφοσον απεχεται απο τα περισσοτερα ψηφισματα το θεωρειτε σωστο;;;εφοσον δηλαδη λετε εξω απο το εοκ και το νατο εξω απο την ΕΕ γιατι συμμετεχετε στις ευροεκλογες και για τα καιρια εθνικα ζητηματα απεχετε;;;ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΠΧ!! μαλλον οπως το εθεσες μια Σταλινικι εφοσον ο Ζαχαριαδης ΗΤΑΝ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΚΣΕ οποτε γκουλαγκ στους αντιφρονουντες;;;; πως γινεται να κανετε με το κομμα που σας εβαζε στα νησια (πολυ κακως) οικουμενικη κυβερνηση;;;; και μετα τα ριχνετε στην χουντα οταν γινεται αναφορα στην επταετια;;;; δεν κανω επιθεση να το ξερει ψαχνω για να βρω απαντησεις…ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΙΑΡΑΚΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΒΙΛΛΗ!!! και οι χουντικοι δεν ειχαν περιουσια το αναγνωριζω και στους δυο ομως αυτο δεν επρεπε καν να το θεωρουμε κατορθωμα αλλο που στην σημερινη Ελλας το εχουμε χεσει εντελως το θεμα…μπορει ο φλωρακης να μην ηθελε να διαβαστει απο παππα επιλογη του δεν μου απαντησες για τα ανθρωπινα δικαιωματα του Ελληνα ουτε μου απαντησες για την προσβολη του ιερου βραχου…που μεχρι και οι φασιστες σεβαστηκαν…γιατι απο καιρο θα μπορουσατε να πατε σε εκκλησια και να βαλετε πανω;;;; θα μπορουσατε να παρετε την πλακετα για τα δυο παλικαρια και να την βαλετε λιγο πιο κατω απο την ακροπολη;;; το παλικαρι μας τον τσολια γιατι δεν το τιμα το κκε και να βαλει και μια πλακετα που τυλιχτηκε με την σημαια οταν ανεβηκαν οι Γερμανοι και αυτοκτονησε για να μην πεσει στα χερια τους;;;; μονο τους κομμουνιστες δηλαδη;;;;αυτο δεν ειναι διακριση;;; εαν δεν εχει εξωτερικη πολιτικη το κκε τοτε εαν ανεβει στην εξουσια με τους υπολοιπους ευρωπαιους και μη τι θα κανει εφοσον εχουν μεινει λιγα κομμουνιστικα καθεστωτα στην γαια;;;εξηγησε μου να καταλαβω…

  Reply
 6. PREDATORUS

  ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟ ΚΚΕ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ!!
  ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΠΧ!!
  ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΚΣΕ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΓ ΤΟΥ ΚΚΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ!!!
  ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΔΑΛΜΑ ΤΟΥ!!
  ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΙΝΔΑΛΜΑ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΑΠΜΑΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ!!!
  ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΜΜΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΣΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!!
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ!!
  -ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΣΠΙΘΑΜΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ
  -ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΣΜΑΤΑ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ
  ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!!ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
  ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΕΙΧΑΝ ΠΛΑΤΕΣ!!ΟΙ ΜΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΟΙ ΔΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΠΟΥ "ΝΟΜΙΖΑΝ" ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ!!!
  Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ!!!ΕΙΠΑΜΕ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ!!ΚΡΙΜΑ!!! ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΙΕΝΙΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΡΟΔΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ!!
  ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΙΑΡΑΚΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΒΙΛΛΗ!!!
  ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΣΧΗΜΗ ΤΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΛΕΧΤΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ!!!
  ΟΜΩΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ???
  ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ!!!
  ΤΩΡΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ Η ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ!!!

  Reply
 7. Ανώνυμος

  δεν σου ειπα οτι δεν πολεμησαν τι γινοταν τοτε ομως οτι ελεγε η μαμα Ρωσσια;;;και τωρα που δεν ειναι υπο κομουνιστικο καθεστως το κκε την εχει γραμμενη;;;οσον αναφορα τον φλωρακη
  στις 31 Ιανουαρίου 1990 συνεδριάσε ατύπως το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών της οίκουμενικης και αποφασίζουν να δώσουν την προμήθεια στην Ζήμενς και την Ιντρακόμ. ''Πρέπει να βοηθήσουμε τον γιο του Πέτρου'' είπε στη συνεδρίαση εκείνη ο Χαρίλαος Φλωράκης. Εφημερίδες του τότε και έκανε συμβόλαιο ο κόκκαλης με την οικουμενική 23000..μετά όντως με την κυβέρνηση του παπανδρέου γιατι ολοκληρώθηκε η συμφωνία και έπεσαν τα λεφτά…και έτσι εγένετο η ιντρακομ αυτο που είναι σήμερα…Όσο αναφορά τον ζαχαριάδη το να πει ο Μεταξάς στους κομμουνιστές να μην πολεμήσουν πιέζοντας τον ζαχαριάδη μου είναι λιγο δύσκολο να πιστέψω διότι σε έναν πόλεμο όλοι χρειάζονται πόσο μάλλον έναντι στους εβραιοναζί που είχαν κατακτήσει την μισή ευρώπη…οπότε όπως αναφέρει και στην επιστολή του στην δεύτερη σελίδα το σύμφωνω μολότωφ με τους ναζί εκανε την δουλειά…δηλαδή εαν έλεγε η μαμα Ρωσσία να σκοτώσουν οι μισοί Ελληνες τους άλλους μισούς για να έχουν κομμουνιστές στην εξουσία της Ελλάδας να τους σκοτώσουμε στο όνομα του κόμματος;;;δηλαδη εγω υποστηρίζω την ανεξαρτησία απο τα κόμματα εσυ θα με σκότωνες σε εμφύλιο;;;ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ!!ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ!!! συμφωνώ τις κομματικές όμως τι να τις κανουμε;;; γιατί να τις φορέσουμε;;;; ΤΟ ΚΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΧΑΡΑΖΕΙ ΝΕΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΛΑΟ!!! σε περίπτωση κάτι που δεν τους συμφέρει απλά απέχουν όπως και για το ονομα της μακεδονίας στο ευροκοινοβούλιο;; όπως και πολλά άλλα για την Ελλάδα στο ευροκοινοβούλιο και στο Ελληνικό δηλαδή περιμένουμε απο τον άλλο προδοτη τον καρατζαφέρη να μας κάνει εξωτερική πολιτική;;; εσεις λέτε να ονομαστεί η μακεδονία μας σε κάτι άλλο για να πάρουν το όνομα οι σκοπιανοι;;;;εμένω να μου απαντήσεις σε όλα τα υπόλοιπα και κυρίως για την εξωτερική πολιτικη….

  Reply
 8. PREDATORUS

  ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΤΑ ΞΕΔΙΑΛΥΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ!!!

  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ!!Ο ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΕΜΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΟΧΟΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΙΔΟΣ Ο ΦΛΩΡΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΩΘΕΙ ΚΑΝ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ!!
  ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΟΚΑΛΗ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ (ΠΕΕΑ) ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΚΕ!!!

  ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 19 ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΥΚΤΗΣ ΕΣΣΔ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΕΡΟΣ ΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΕΞΤΡΑΤΕΥΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΟΔΗΣΣΟΥ!!

  ΤΟ 24 ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΝ ΤΗΝ ΕΞΤΡΑΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΒΓΑΛΕ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΟ ΦΙΡΜΑΝΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΑΝΑΙΡΕΣΕ!!!
  ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΤΟ 40 ΓΙΑ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΞΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΣΣΔ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!ΟΜΩΣ ΠΑΡ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΜΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΜΝΗΣΤΙΑ!!!ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΕΔΟΘΗΣΑΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΚΡΟΝΑΥΠΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!!
  ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΑΝ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ?ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΩΠΙΔΟΦΟΡΟΥΝΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ!!

  ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ!!ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ!!!

  ΤΟ ΚΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΧΑΡΑΖΕΙ ΝΕΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΛΑΟ!!!

  Η ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΛΑϊΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΞΕΛΛΙΞΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΗ!!

  Reply
 9. Ανώνυμος

  predatorus δεν μπορεις να μου απαντησεις σε αυτα; μην με παραπεμπεις δεν σε παρεπεμψα εγω πουθενα…ζητησα: ουτε την λεξη θελω μεσα στην απαντηση ιμπερεαλισμος και καπιταλισμος….
  γιατι το κανεις;;;; κατηγορεις τους παντες οπως ειδα στα σχολια και τωρα που κανεις το ιδιο κανεις δεν σε κοροιδευει μονο εγω ζητω απαντησεις γιατι ετσι χασαμε το πληρωμα και ειναι κλειδωμενο στο αμπαρι οι καπετανιοι διοικουν αλλα εχουν μια ιδιομορφια θα ειναι οι πρωτοι που θα φυγουν οχι οι τελευταιοι…και τοτε με κουβαδες (ετσι οπως καταντησαν τα οχμηατα του στρατου και τα οπλα) θα πρεπει να αδειασουμε το νερο για να ξανερθουν οι φλωρακαιοι οι σιμηταιοι και οποιοι αλλοι "εθνοσωτηρες" να μας που οτι μας εσωσαν…αν δεν εχεις απαντησεις η ψαξε το ή ξεκοληστε απο τα κομματα ΟΛΑ….δεν γινεται να ειμαστε κλειδωμενοι και να ακουμε τις φωνες εξω απο το αμπαρι να μας λενε οι μαγειρες φταινε οχι οι μηχανικοι οχι οι καμαρωτοι…ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ χωρις κομματα… δεν χορτα σατε κομματα;;παρτε το χαμπαρι απο την ημερα της δολοφονιας του Ιωαννου Καποδιστρια καμια μα καμια Ελληνικη κυβερνηση…το ειπε και ενας πολιτικος και πολλοι ομογενης και μη πανεπιστημιακοι δυστυχως στο εξωτερικο…και μην μου πειτε παλι οτι το κκε δεν εχει κυβερνησει οικουμενικη 1990 μητσοτακης παπανδρεου φλωρακης και πιο συγκεκριμενα ο φλωρακης ηταν ενας που υποστηριζε να δοθουν η αναθεσεις του ΟΤΕ στην ζιμενς…ή κανω λάθος;;οπου ο παππους πετρος κοκκαλης που ολος τυχαιος ανηκε στην πεεα κυβερνηση του βουνου αν δεν ξερεις ρωτα…και ιδρυθηκε αυθαιρετα απο το ΕΑΜ…θελω να πιστευω οτι τα γνωριζεις αυτα…ως καλο παιδι του κομματος και της αριστερας…γιατι καιγοταν λοιπον ο φλωρακης λοιπον και ο κεφαλογιαννης αρνιοταν;;; μηπως φασιστας αντικομμουνιστης και αυτος;;;εαν θελεις ημερομηνιες εγγραφα μπορω να σου παρασχω το θεμα ειναι καποιος να μου απαντησει στις ερωτησεις…και εγω εργαζομαι και νομος ειναι το δικιο του εργατη… οποτε και εγω εχω στο μπαχαλακι αυτο που εχουν φτιαξει ολοι οι πολιτικοι δικαιωμα να μαθω…εθνικη οχι γινεσαι εθνικιστης (Ελληνικη γλωσσα)Ελληνικη ενοτητα και πιστεψε δεν χρειαζεται να καπελωθουμε κατω απο ενα απο τα υπαρχον ή υποβοσκον κομματα αποκοματα για να εχουμε Ελληνικη ενοτητα…επισης Μια ακόμη θέση του νεαρού ΚΚΕ ήταν αυτή για "Ενιαία και Ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη" που υιοθετήθηκε το 1924 καθ' υπόδειξη της Κομμουνιστικής Διεθνούς. απο τοτε δεν το θελατε.. Tόν Νοέμβριο τού 1940 ο Ζαχαριάδης αλλάζει γραμμή και χαρακτηρίζει τον αγώνα στην Αλβανία ιμπεριαλιστικό που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μοναρχοφασιστών και καλεί τούς μαχόμενους Έλληνες να στραφούν κατά τού Μεταξά επιδιώκοντας "έντιμη" ειρήνη με τούς Ιταλούς με τη διαμεσολάβηση της ΕΣΣΔ;;;;προδοσια… φασιστες οι μεταξικοι;;ή οι αριστεροι;τι λεμε τωρα;;δηλαδη επρεπε να κατσουμε στους Γερμανους για να μην ειμαστε φασιστες;;;;ειχατε αντισταση ομως το αναγνωριζω και μετα τον διωξανε απο το κκε κατι τρεχει με την ηγεσια συμφωνεις;;; λιγο μπερδεμενα…ψαξε και θα μυρισει…βασικα σε ολα τα κομματα θα μυρισει αυτην την στιγμη με αφορμη το αρθρο σου ψαχνω απαντησεις…τις εχεις;;; φιλικα ο 10,54…Ετη Πολλα και με υγεια να εχεις και οι πολιτικες συζητησεις ειναι για τους πολιτισμενους πολιτες…φιλικα αυτος που εγραψε τα 10,20 10,25 10,35 10,54

  Reply
 10. PREDATORUS

  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ!!!
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
  http://tennispointgreece-predatorus.blogspot.com/

  Reply
 11. Ανώνυμος

  και οταν ηταν ο καρα αμαν αλης υπηρχαν τα νησια και ετρωγαν ξυλο οι συνελληνες δεν ειδα ποτε το κκε μετα την οικουμενικη να λεει κατι για τον ιδιο ουτε για τον βασιλεα πριν την χουντα λεω ρε παιδια…γιατι ασυλια στον ενα προδοτη και στον λιγοτερο προδοτη (σε εθνικα θεματα παντα) να δινεται αφεση…;;; σας ειπα ειναι πολλα τα ερωτηματα…και μια για να γελασουμε τι θα προτιμουσατε οι κομμουνιστες για γενικο γραμματεα τον Καραθεωδορη η τον Λιαπη;;; γιατι εχετε την παπαρηγα οταν εχετε την Λιανα γιατι εκεινη τουλαχιστον μπορει να ανηκει στο κκε αλλα χωνει για εθνικα θεματα και προτεινει…η Αλεκα μειωνεκτει…οποια και αν ειναι η πολιτικη πορεια της Λιανας μιλαει σωστα..Το πραττουσει εχει σημασια οχι η αοριστολογια…

  Reply
 12. Ανώνυμος

  οσο για τον Κολοκοτρωνη ο Ανθρωπος εκεινος μας αφησε κληρονομια την Ελλαδα να την εχουμε και να την διαχειριζομαστε Ελληνες με ομονοια..εμεις το εχουμε παραφοδευσει… ο 10,20 10,25 θα μαθουμε την ιστορια να διορθωσουμε τα λαθη του παρελθοντος οχι να τα κανουμε ξανα και ξανα γιατι απλα ετσι μας εμαθαν οι εβραιοι…και ουτε ανηκε σε κομμα ουτε τιποτα του σημερα…μην ζειτε σε αυταπατες ουτε φασιστας ηταν (γιατι αφηνε στον αλλον το δικαιωμα να διαφερει) ουτε αριστερος γιατι ζητουσε τον διαμοιρασμο της γης απο τους τσιφλικαδες…απλα ΕΛΛΗΝ…εμεις αφηνουμε το δικαιωμα σε εμας να διαφερουμε;;;οχι οποτε ειμαστε εμεις οι φασιστες μεχρι να καταλαβουμε οτι δεν εχει σημασια ο νταβας (κομμα) η εκδιδομενη αν θελει να κανει αυτο το επαγγελμα εσεις θελετε εγω παντως σε κανενα κομμα και για ολους θα πολεμησω εαν χρειαστει…τωρα εαν ερχεται αλλη εκδιδομενη (ασχετα απο που ειναι) πιο φτηνη και εμεις πειναμε ποιος φταιει ο νταβας που την φερνει η εμεις που την δεχομαστε χωρις να μπορουμε να τραφουμε (χρηματικος) οι ιδιες μεχρι και ο οικος πιο καλα δουλευει απο την σημερινη ΕΛΛΑΔΑ…

  Reply
 13. Ανώνυμος

  Συγνωμη για τα ορθρογραφικα λαθη απλα εχω νευριασει οταν μεσα σε εναν οργανισμο (βιολογικα) ξεκιναει το χερι να χτυπησει το ματι χωρις να καταλαβαινουν οτι και τα δυο ανηκουν στον ιδιο οργανισμο κουραστικα να νευριαζω που πλακωνομαστε ολοι οι Ελληνες με τον ιδιο μας τον εαυτο κατανταει αηδια…

  Reply
 14. Ανώνυμος

  πρωτον στηριξτε μου οι του κκε την προσβολη μιας θρησκειας εσεις που λετε για δικαιωματα ανθρωπινα γιατι μωροι στης Ακροπολης των βραχο;;; με πιο δικαιωμα;;; τα δικαιωματα των αλλων τα σεβεστε;;; η μονο των μεταναστων γιατι και εσας ο αδριτι και ο μπεναρογια σας εφτιαξαν το κκε…οι Ελληνες ανθρωπινο δικαιωμα δεν εχουν να περπατανε ελευθεροι στο ιδιο τους το κρατος;;;;; θα ανεχοσασταν να σας λενε Κ.Κ.Η.Ε.; κομμουνιστικο κομμα ηνωμενων εθνων διαφορων μειωνοτητων;;;δεν μιλαω ουτε για σφαξιμο ουτε για τιποτα τετοιο ομιλω για οτι εκαναν οι δηθεν πολιτισμενοι γειτονες παρμενο απο τα αρχαια χρονια οπου ο καθε πλουσιος ειχε εναν συγκεκριμενο αριθμο ''εποικων''… οι Ελληνες δεν εχουν δικαιωματα;;; βγειτε και πειτε το αλλιως να παμε εγω και καποιος αριστερος μια νυχτα απο μενανδρου να περασουμε μαζι…δεν ανηκω ουτε χρυση αυγη ουτε λαος ουτε κανενα αποκομμα και κομμα ανηκω στην Ελλαδα και σκεπτομαι αντικειμενικα…ολα απορρεουν απο ενα κοινο τον μασσωνισμο δεν ειναι ωρα για αναλυση αυτου που λεω μα ολα απορρεουν απο εκει δυστυχως..θελω να μου απαντησετε σε ολα αυτα οι αριστεροι και εχω και πολλα και για τους χρυσαυγητες ερωτηματα για ολους που καταληγουν σε ατοπο παντα…οσο για εμφυλιο ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΟΟΟΟΤΤΤΤΑΑΑΝΝΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΘΕ ΤΑΡΤΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΚΑΘΕ ΛΩΤΟΦΑΓΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΑΡΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΛΑ ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΚΟ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ…ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΕΗ…ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ…ΜΗΝ ΜΑΥΧΑΛΙΖΕΣΤΕ….ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΑΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΩΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ;;; ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ μεχρι και αυτο κλεμμενο…
  τελευταια ερωτηση γιατι εχετε κλειδαριες στο σπιτι σας;;;;ο φλωρακης γιατι ειχε 300 κοστουμια και ζητουσαν απο τον λαο του κκε να πληρωσει για το σπιτι του λαου με κουπονια;;;
  απαντηστε μου και την θεση σας για τα συνορα μας καθαρα ουτε την λεξη θελω μεσα στην απαντηση ιμπερεαλισμος και καπιταλισμος….

  οταν κανεις δεν με εκφραζει τοτε λευκο γιατι ολοι εχουν αποτυχει στις δοκιμασιες του χρονου..

  Reply
 15. PREDATORUS

  ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!

  ΑΛΛΑ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ!!!

  ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΝΑΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΞΟΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΙ!!!

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

  Reply
 16. PREDATORUS

  ΜΠΑ ΜΠΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ Η ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ!!!

  ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΣΕ ΚΑΙ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΕΔΥΣΜΕΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΩΝΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΚΑΝΑΝΕ!!!

  Reply
 17. Ανώνυμος

  Ποιος σου είπε ρε μαλάκιο ότι δεν τους ξέρουμε; Και τους ξέρουμε και ξέρουμε ότι δεν ήταν φασίστες όπως μου είπε κάποιος δικός σας εξυπνάκιας προχθές για τον Κολοκοτρώνη. Δεν ήξερε το παιδάκι ότι για πρώτη φορά η λέξη φασισμός χρησιμοποιήθηκε απ' το Μουσολίνι. Τόσο καλά ξέρετε την ιστορία της ιδεολογίας σας.

  Reply
 18. Ανώνυμος

  ΤΟΝ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠ ΕΞΩ ΚΙ ΑΝΑΚΑΤΩΤΑ ΒΛΕΠΩ. ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΟΥ ΞΕΤΟΥΡΚΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΚΑΤ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ.ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ.

  Reply
 19. Ανώνυμος

  Αλλά για να δεις, χρυσαυγίτη, ότι είμαι ανώτερος ανθρωπος και δε σου κρατάω κακία, παρ' όλα όσα μας είπες -και σημειωτέον χωρίς αποδείξεις- ενώ εμείς σου φερθήκαμε με το γάντι, καλά Χριστούγεννα να έχεις, καλά να 'μαστε και να συναντιόμαστε διαδικτυακά να τσακωνόμαστε. Και σε σας τους άλλους μάγκες Καλές γιορτές να έχουμε. Γεια χαρά!

  Reply
 20. Ανώνυμος

  Ε, ψιτ, χρυσαυγίτη. Στο "αίμα τιμή χρυσή αυγή" προσθέστε και το "ψωμί, λαρδί και τυροκαυτερή". Κάνει ωραία ρίμα δε συμφωνείς;

  Reply
 21. Ανώνυμος

  ΣΚΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ..ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.
  ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ,ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.

  ΟΥΣΤ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  Reply
 22. Ανώνυμος

  Τώρα θα σου 'λεγα ποιος είναι πισωγλέντης, αλλά προτιμώ να σου πω την παροιμία. "Οσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια." Εντάξει, αν και χρυσαυγίτης ε, θα καταλάβεις το υπονοούμενο. Χρειάζεται λίγο μυαλό για να το καταφέρεις.

  Reply
 23. Ανώνυμος

  6,08 Δεν πειράζει χρυσαυγίτη. Τον ξέρει όλη η υφήλιος. Τον θαυμάζουν φίλοι και εχθροί του. Και τα αφεντικά σου τον φοβούνται ακόμη. Και δεν έχουν άδικο. Και ήταν και κούκλος. ΄Οχι σαν τους δικούς σας τους τραμπακουλες τους γουλοκέφαλους.

  Reply
 24. Ανώνυμος

  ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ?
  ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ.

  ΕΛΛΑΔΑ – ΤΙΜΗ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

  Reply
 25. Ανώνυμος

  5.41 Με ποιους ήμαστε σύντροφοι μεγάλε; Κι αυτά είναι τα επιχειρήματα που έχεις για ν' αποδείξεις αυτά που έλεγες πριν; Βαρέλι δίχως πάτο δηλαδή. Καλά κρασιά μεγάλε.

  Reply
 26. Ανώνυμος

  Οταν το ΚΚΕ μιλάει για κήρυξη πολέμου στην εργατική τάξη, στα λαϊκά στρώματα, και κυριολεκτεί και ακριβολογεί. Δε μιλάει με κούφια λόγια και δε χρησιμοποιεί λέξεις για λόγους ρητορικής και εντυπωσιασμού. Ποτέ δεν το έκανε και δεν πρόκειται να το κάνει.
  Οι θέσεις του, τα συνθήματά του, η πολιτική και η τακτική του είναι αποτέλεσμα επιστημονικής ανάλυσης, μελέτης του συνόλου των παραγόντων που καθορίζουν τις εξελίξεις και γενικά και ειδικά σε συνθήκες βαθιάς καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης. Μελέτης και γενίκευσης της πείρας του, αλλά και της διεθνούς πείρας.

  Reply
 27. Ανώνυμος

  Πιστεύω στην ένοπλη πάλη σαν μοναδική λύση για τους λαούς που αγωνίζονται για την απελευθέρωσή τους και είμαι συνεπής με τις πεποιθήσεις μου. Πολλοί θα με πουν τυχοδιώκτη και είμαι, μόνο που είμαι άλλου είδους τυχοδιώκτης, ένας από εκείνους που προβάλλουν τα στήθη τους για να αποδείξουν τις αλήθειες τους. che

  Reply
 28. Ανώνυμος

  Αυτοί που βρίσκονται ψηλά θεωρούν ταπεινό να μιλάς για το φαΐ. Ο λόγος; έχουνε κιόλας φάει. Αν δε νοιαστούν οι ταπεινοί γι' αυτό που είναι ταπεινό ποτέ δεν θα υψωθούν. Αυτοί που αρπάνε το φαϊ απ’ το τραπέζι κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσίματα ζητάν θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάν στους πεινασμένους για τις μεγάλες εποχές που θά 'ρθουν.

  Reply
 29. Ανώνυμος

  Καλήν ημέρα εργατιά / Κι αν είναι ορισμός σας / Χρόνια πολλά αγωνιστικά / Να πω στο σπιτικό σας

  Ηρθανε χρόνια δύσκολα / Κοπήκανε τα δώρα / ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και τρόικα / Ρημάξανε τη χώρα

  Μνημόνιο, Ασφαλιστικό / Παιδεία και Υγεία / Ολα τα ξεπουλήσανε / Για την πλουτοκρατία

  Αυτή ‘ναι η εκμετάλλευση / Που ζούμε κάθε μέρα / Γι’ αυτό τον καπιταλισμό / Πρέπει να κάνεις πέρα

  Με εξουσία λαϊκή / Διέξοδο να δώσεις / Με δυνατό το ΚΚΕ / Μπορείς να τους σαρώσεις

  Στο ΚΚΕ να στηριχτείς / Το Κόμμα σου εργάτη / Αλλο μην τους ανέχεσαι / Και γύρνα τους την πλάτη.

  Reply
 30. Ανώνυμος

  ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΚΙΑ,ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
  ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ?

  Reply
 31. Ανώνυμος

  Για κάν'το πιο λιανά αυτό που λες. Πού υπηρέτησε το ΚΚΕ το σύστημα και πού υποστήριξε το εβραιοΠασόκ. Με γεγονότα όμως, όχι με αερολογίες. Και τι εννοείς με το αζημίωτο. Για ξηγήσου μεγάλε.

  Reply
 32. Ανώνυμος

  ΚΑΛΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ.
  ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΠΑΣΟΚ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ,ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ.ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ.ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ.

  Reply
 33. Ανώνυμος

  5.16 Σ' αυτό θα συμφωνήσω μαζί σου. Είδες που εγώ δεν αμφισβητώ τα λόγια σου; ΄Αλλωστε Στάλιν και Χιτλερ ήταν το ίδιο καθάρματα και οι δύο. Με μια διαφορά μόνο. Ο Στάλιν χάρισε τη νίκη στο λαό του. Ο Χίτλερ χάρισε την καταστροφή στο δικό του λαό.΄Αρα λοιπόν και σ' αυτό κομμουνισμός -ναζισμός :στάνταρ 1. Διαφωνείς;Και δεν υπήρξε ποτέ αγαπημένος μου ο Στάλιν. Εσένα είναι αγαπημένος σου ο Χίτλερ.
  5.18 Α, ωραία, μας βγάζετε κι απ' τον κόπο. Να ξέρουμε πού θα σας στείλουμε όταν θα έρθει η ώρα. Και θα 'ρθει αυτή η ευλογημένη η ώρα.

  Reply
 34. PREDATORUS

  ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΤΟ ΜΗΤΣΟ ΚΑΙ ΤΑΚΗ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ!!!

  ΟΥΣΤ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!

  Reply
 35. Ανώνυμος

  ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΣΟΥ ΣΤΑΛΙΝ.

  Reply
 36. Ανώνυμος

  ΄Οχι, Εβραία δεν είμαι αλλά δεν είμαι και χαζή ώστε να μην ξέρω τι κρύβεται πίσω απ' τη λέξη εθνικοσοσιαλισμός. Αγαπημένη λέξη του πολυαγαπημένου σας Χίτλερ άλλωστε. Με εθνικοσοσιαλισμό άρχισε κι αυτός. Τώρα πιστεύω ότι ξέρεις τι αποτελέσματα είχαν τα……… εθνικοσοσιαλιστικά του όνειρα και για όλο τον κόσμο και για το λαό του. ΄Η μήπως δεν ξέρεις; Δε νομίζω. Προτιμώ λοιπόν τα κομμουνιστικά όνειρα παρά τους νεοναζιστικούς εφιάλτες.

  Reply
 37. Ανώνυμος

  ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΛΕΩ 4.07 …ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ … "σωθήκαμε"
  ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΝΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ.
  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΝΕΟΝΑΖΙ" ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ" ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ?

  Reply
 38. Ανώνυμος

  3.54 Δηλαδή είμαστε χαμένοι από χέρι μεγάλε/η. Αν οι νεοναζί είναι η μόνη μας λύση σωθήκαμε.

  Reply
 39. Ανώνυμος

  ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.
  ΑΡΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.

  Reply
 40. Ανώνυμος

  Αντε ρε Αλέκα σπίτι σου, να έρθει κανένας καινούργιος εγκέφαλος εκεί στό ΚΚΕ μήπως και μας ρίξουν καμμια καινούργια ιδέα!!! Εσυ εχεις μείνει στόν σταθμό αλλά το τραίνο έχει φύγει!!! Φύγε και εσύ να το βρείς και άφησε κάποιον δυναμικό νεο με ιδέες να ξεσηκώσει τον κόσμο για να απαλλαγούμε από το κατεστημένο!!! Αλλά και εσύ κατεστημένο είσαι, καλά τρώς καλά πίνεις όμως στό κατεστημένο πας και το δίνεις!!

  Reply
 41. PREDATORUS

  1257 ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!

  Η ΚΙΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΙΔΙΟΜΟΡΦΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!
  ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ!!!

  ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΖΩΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΧΟΝΚ ΚΟΝΓΚ ΚΑΙ ΣΑΝΓΚΑΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΛΛΕΓΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΟΜΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ!!!

  ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΛΑΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!!!

  Reply
 42. Ανώνυμος

  12:49 μ.μ.
  ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΚΙΝΑ.
  ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ.

  Reply
 43. Ανώνυμος

  12:49 μ.μ.
  Ωραια λοιπον, ο Γαπ ειναι κομμουνιστης δηλαδη;
  ελεος ρε φιλε….
  Και τι προτεινεις εσυ, αδερφε μου;
  Μηπως χρυση αυγη;

  Reply
 44. Ανώνυμος

  Έχετε κόψει καδένα μου φαίνεται.
  Με τις εβραικές ιδεοληψίες του πάμπλουτου Μαρξ μόνο κινεζοποίηση της κοινωνίας θα καταφέρετε.
  Μια άχρηστη νομεκλατούρα ανίκανων τύπου ΓΑΠ να είναι στο απυρόβλητο και να κυβερνά με απολυταρχικό τρόπο την εφευρετικότητα, την παραγωγικότητα και την δημιουργικότητα.
  Τρελαθήκατε τελείως;

  Reply
 45. Ανώνυμος

  Είναι παράλογο εμείς σαν σκεπτόμενοι πολίτες να βάφουμε τον εκλογικό χάρτη της χώρας μας μόνον με πράσινο ή με γαλάζιο και να περιμένουμε να λύσει τα προβλήματά μας το κόκκινο , το ροζ , το πορτοκαλί ή οποιοδήποτε άλλο χρώμα.

  Reply
 46. Ανώνυμος

  Αυτό που πρέπει να γίνει πρώτα είναι η αλλαγή στην ταξική μας τοποθέτηση. Δεν είναι λογικό πλέον ενας εργαζόμενος και σκεπτόμενος πολίτης να βρίσκεται εγκλωβισμένος μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
  Τα είδαμε από την καλή και την ανάποδη αυτά τα κόμματα. Οταν ο πολίτης δεν ψηφίζει με γνώμονα το ταξικό του συμφέρον αυτά τα δεινά θα έχουμε και άλλα περισσότερα.

  Reply
 47. Ανώνυμος

  Μονο με τον κομμουνισμο θα σωθει η ανθρωποτητα, θα παψει το κερδος των ολιγων να ειναι πανω απο τη ζωη των πολλων, θα ζουμε ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ.

  Μιλαω για κομμουνισμο-μαρξισμο και ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟ.
  Ξυπνηστε εκει στο ΚΚΕ!

  Reply
 48. partisan

  Ωραια η ανάλυση πραγματι αλλα μην ελπιζετε στο ΚΚΕ !
  Το ΚΚΕ δεν υφισταται για να επιλυει προβληματα, αλλά για να τα συντηρει, διότι αυτός ειναι ο ρόλος του στην πολιτικη μας σκακιερα.
  Συντηρηση προβλημάτων και αναποτελεσματικες μα ασφαλεις πορείες.

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *