ΤΡΑΓΙΚΟ: Φίλες τσακώθηκαν για μία ΛΑΚ και της έβγαλε το ΜΑΤΙ με τη ΓΟΒΑ της! (βίντεο)

Ενώ η βραδιά για τη Sophie Robinson και την καλύτερή της φίλη Melissa Causer ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις… είχε τελικά τραγική κατάληξη.
Λίγες ημέρες πριν την αλλαγή του χρόνου, οι δύο νέες κοπέλες απολάμβαναν την έξοδό τους, καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.
Η 21χρονη Melissa Causer άρχισε να τσακώνεται με τη Sophie Robinson για μια λακ, με αποκορύφωμα τον καυγά τους για το ποια από τις δύο πρέπει να πληρώσει το ταξί για να γυρίσουν σπίτι.
Αφού έριξε κάτω την 20χρονη, σήκωσε το πόδι της και την πάτησε στο πρόσωπο τεις φορές, με αποτέλεσμα να της βγάλει το μάτι.


“Θέλω να προειδοποιήσω τους ανθρώπους για τους κινδύνους από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Δεν είχα δει ποτέ τη Melissa να ενεργεί βίαια στο παρελθόν.
Σε αυτά τα κλάσματα του δευτερολέπτου μετατράπηκε από την καλύτερη μου φίλη στον άνθρωπο που κατέστρεψε τη ζωή μου”, σημείωσε η Sophie Robinson.
Μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε, οι γιατροί έδωσαν μάχη για να σώσουν το δεξί της μάτι, αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό με αποτέλεσμα να χάσει την όρασή της.
Η 21χρονη κρίθηκε ένοχη για πρόκληση σωματικής βλάβης από πρόθεση και φυλακίστηκε για επτά χρόνια τον Σεπτέμβριο.
“Δεν της έχω μιλήσει από τότε και ούτε πρόκειται. Φέρνω στο μυαλό μου την επίθεση ξανά και ξανά και δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έκανε σε εμένα.
Δεν έδειξε καμία μεταμέλεια στο δικαστήριο και ποτέ δεν προσπάθησε να μου ζητήσει συγγνώμη. Τη μισώ για ό,τι μου έκανε”, όπως αναφέρει η dailymail.
ΠΗΓΗ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *