Ο κακός χαμός στο δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης (φωτο+βίντεο)

Επεισόδια, χωρίς ευτυχώς μεγάλη έκταση, έγιναν πάλι χθες στο δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης.

Όλα ξεκίνησαν όταν στο τραπέζι των συζητήσεων έφερε προς ψήφιση η διοικούσα αρχή το θέμα της ανάκλησης της απόφασης 348 του 2013 που αφορούσε την παραχώρηση γηπέδου στην ομάδα Διόσκουροι της οποίας σημειώστε ότι πρόεδρος είναι ο κύριος Κοκκαβίδης Γεώργιος.

Στο σημείο αυτό σας θυμίζουμε ότι 2 μήνες περίπου πριν υπήρξε επεισόδιο με χειροδικία μεταξύ του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη και του κυρίου Κοκκαβίδη για το ίδιο θέμα.

Αφού οι ενδιαφερόμενες πλευρές εξέφρασαν τα επιχειρήματα τους, ο Δήμαρχος απάντησε λέγοντας ότι η απόσυρση της απόφασης γίνεται λόγω διαμαρτυριών της γειτονιάς. Συγκεκριμένα είπε ότι υπάρχει λίστα με 368 υπογραφές πολιτών που διαφωνούν με την απόφαση και γι’ αυτό αναγκάστηκε να φέρει αυτό το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο. Ωστόσο δεσμεύτηκε τόσο αυτό όσο και σύσσωμη η αντιπολίτευση να λύσουν το θέμα ως τα τέλη του Νοεμβρίου.

Στον χώρο του δημοτικού συμβουλίου υπήρχαν πολίτες (αθλητές, παράγοντες και φίλαθλοι της ομάδος «Διόσκουροι) όπου εξέφρασαν έντονες διαμαρτυρίες για την απόφαση. Ευτυχώς επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και ηρέμησαν τα πνεύματα, χωρίς να πάρουν έκταση τα γεγονότα. Οι άνθρωποι του Διόσκουρου όμως έδωσαν ραντεβού με τον Δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο τον Νοέμβριο όπου αναμένεται να δοθεί οριστική λύση στο θέμα τους.





http://kapa-news.blogspot.gr/
http://pieriki.blogspot.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *