Αποτελειώνουν την Κτηνοτροφία και τις Βιομηχανίες. Γάλα, γιαούρτι και βούτυρο θα εισάγονται

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Σε 1 μέρα δεν θα προλαβαίνεις να πιεις 1 λίτρο γάλα. Οπότε σε αναγκάζουν να πάρεις τα ξένα των 11 ημερών. Δεν έχεις άλλη επιλογή…

Οι Ολλανδοί, οι Γερμανοί, οι Βέλγοι και οι Δανοί τόσο εύκολα θα συνεισφέρανε οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα? Κάτι πρέπει να κάνουμε κι εμείς γι αυτούς…Έτσι δεν είναι Αντωνη?

Και τελικά οι Κτηνοτρόφοι και οι Ελληνικές Βιομηχανιες Γάλακτος θα εξαφανιστούν. Δεν θα πίνεται πλέον ποιοτικό γάλα. Θα εισάγουμε από γάλατα μέχρι γιαούρτια και βούτυρο από Ολλανδία, Βέλγιο, Γερμανία και Δανία. Φτιαγμένα από γάλα-σκόνη γεμάτο συντηρητικά.

Ήδη οι Ελληνες κτηνοτρόφοι πληρώνουν πολλούς φόρους και χαράτσια. Τα γάλατα απ τους κτηνοτρόφους πηγαίνουν για να συσκευαστούν στις Βιομηχανίες Γάλακτος. 
Έπειτα οι νταλίκες για να τα μεταφέρουν π.χ. από την Μακεδονία προς την Αθήνα πρέπει να πληρώσουν ένα σωρό λεφτά στα διόδια. Για μία μόνο μεταφορά που θα κάνει μία νταλίκα θα πληρώσει περίπου 15 ευρω για κάθε διόδιο (330 ευρώ περίπου συνολικά), συν άλλα τόσα για την βενζίνη (με την εξωφρενική τιμή 1,70 ευρω/λιτρο) που θα κάψει. 

Και τελικά το ελληνικό γάλα φτάνει 1.20 ευρώ στα ράφια των μαγαζιών. Και είναι λογικό.
Αυτή η ιστορία γίνεται με ότι ελληνικό παράγεται σε αυτήν την χώρα. Εισάγουν τα ξένα προϊόντα και εξαφανίζουν τα ελληνικά. Οι Ελληνες αγρότες και κτηνοτρόφοι αδυνατούν να ανταπεξέλθουν και σβήνουν. Οι ελληνικές βιομηχανίες βάζουν λουκέτο η μια μετά την άλλη. 

Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα και τα ΜΜΕ δεν λένε την αλήθεια στον ελληνικό λαό.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *