ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ε.Τ.Α.Α.

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ  !

Το Προεδρείο του Δ.Σ του συλλόγου καταγγέλλει  ότι κατά την διάρκεια της χθεσινής μέρας σε χώρο του Ταμείου μια ακόμη συνάδελφος κατέρρευσε σε  ώρα εργασίας από την υπερβολική πίεση.
Ειδικότερα στον χώρο του ΤΠΔΑ συναδέλφισα που όπως καταγγέλλει τις
τελευταίες  μέρες  είχε αφεθεί ολομόναχη να εξυπηρετεί τους δεκάδες ασφαλισμένους του ταμείου,  κατέρρευσε την ώρα της εργασίας της και απαιτήθηκε η παροχή πρώτων βοηθειών στον χώρο του ταμείου από το ΕΚΑΒ.

Για την κατάσταση αυτή εδώ  και καιρό είχαμε ενημερώσει τον Πρόεδρο του Ταμείου χωρίς όμως να έχει ληφθεί κανένα μέτρο. Το περιστατικό αυτό είναι ένας ακόμη κρίκος σε μια αλυσίδα παρόμοιων περιστατικών που έχουν συμβεί το τελευταίο  διάστημα  σε χώρους του Ταμείου καθώς η πίεση από την τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό εντείνεται μέρα με την μέρα.

Ζητούμε και από την νέα κυβέρνηση, παρά το γεγονός ότι η ίδια δεν ευθύνεται για την διαμόρφωση της σημερινής άθλιας κατάστασης στον χώρο της  κοινωνικής ασφάλισης, να ενισχύσει άμεσα και αποφασιστικά με μόνιμο προσωπικό τα ασφαλιστικά ταμεία.
Σαν εργαζόμενοι του ΕΤΑΑ κρούομε για μια ακόμη φορά τον κώδωνα του κινδύνου και κανένας πλέον δεν μπορεί να δηλώνει αθώος του αίματος.

                                ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Η ΓΕΝΙΚΗ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χ.Λυμπεράς                                                           Ν.  Γεωργακή

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *