Τελευταία Νέα

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

Αυτή την εποχή ο Αντίνοος που φωλιάζει στην Ευρώπη (και πέραν αυτής βεβαίως) πρέπει να έχει χάσει τον ύπνο του επειδή γνωρίζει ότι πλησιάζει η ώρα που θα τοξευθεί στην καρωτίδα. Ένα μετά το άλλο τα επιχειρήματά του καταρρίπτονται και αποκαλύπτεται στα μάτια των αφυπνισμένων το μέγεθος της απάτης με την οποία κυβέρνησε την Γηραιά Ήπειρο για αιώνες. Τα Γερμανικά κυρίως αλλά και τα άλλα ΜΜΕ βάλθηκαν να πείσουν…
ακόμη και μας, ότι οι πιο διεφθαρμένοι της Ευρώπης είναι οι Έλληνες. Εμείς που έχουμε το πιο εκτεταμένο ωράριο και τις μικρότερες οικονoμικές και κοινωνικές απολαβές από τους εργαζόμενους, επαγγελματίες και επιστήμονες της Ευρώπης (με την εξαίρεση ελάχιστων ακόμα φίλων λαών που δέχονται παρόμοια πυρά, π.χ. Πορτογαλία), όντες ταυτόχρονα υπό διαρκές καθεστώς ομηρίας.

Κυβερνηθήκαμε από τους παγκόσμιους τραπεζίτες και τους πολιτικούς ταγούς των που μόνον Έλληνες πατριώτες δεν ήσαν. Από τον Ελευθέριο Βενιζέλο (Μπεν Σελόν), τον Κώστα Σημίτη (Ααρόν Αβουρή) ως τον Σαμαρά (Μπεν Χιράμ), βρείτε έναν Έλληνα – στην ψυχή – πολιτικό που κυβέρνησε την χώρα. Η απάτη ήταν το μέσο με το οποίο κατέκτησαν την εξουσία στον ιερό τούτο τόπο. Ο θυμόσοφος λαός το γνωρίζει πολύ καλά: το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Βρώμισε η πολιτική σκηνή της Ελλάδος με γλυσχρούς οσφυοκάμπτες γερμανοτσολιάδες… Αδρανοποίησαν την Ελληνική Παιδεία με συνεχείς παρεμβάσεις στο εκπαιδευτικό σύστημα και εισήγαγαν την αφασία και την ρεμούλα στον πολιτικό και κοινωνικό βίο. Εκ των υστέρων ήλθαν να κατηγορήσουν τον λαό ότι είναι διεφθαρμένος και ότι ο Έλλην ευθύνεται για την οικονομική κρίση στην Ευρώπη.

Βέβαια το λάδωμα, η εξαγορά, οι κομπίνες και οι ρεμούλες υπέρ των Γερμανικών συμφερόντων (διάβαζε, Χαζαρο-εβραϊκών συμφερόντων αφού η Γερμανία είναι προτεκτοράτο των Ρότσιλντ) είναι ευχής έργον για τον Αντίνοο…

Και ενώ η Ελλάδα μάτωνε υπό την επίθεση κυρίως της Γερμανίας, στην Ευρώπη θησαύριζαν (και συνεχίζουν) οι τραπεζίτες εις βάρος του Ελληνικού λαού και με την αγαστή συμφωνία των δοσίλογων “ελληνικών” κυβερνήσεων. Στις “αναπτυγμένες” χώρες και με τις ευλογίες των ΜΜΕ, στήθηκε η διαφθορά στην Ευρώπη[1]. Αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι πνευματικό παιδί των Ρότσιλντ και των ναζιστικών καταλοίπων του Χίτλερ. Το παραμύθι της Κεντρικής και Βόρειας “αναπτυγμένης” Ευρώπης εδράζεται πάνω στην ικανότητα των ΜΜΕ να παρουσιάζουν το άσπρο μαύρο, το ψεύδος σαν ευλογία και να διασύρουν ως διεφθαρμένους τους λαούς της Νότιας Ευρώπης.

Έτσι στήθηκε το παραμύθι του αναπτυγμένου Βορρά που δήθεν οφείλεται στην εγγενή ικανότητα των κατοίκων του. Εις βάρος βέβαια του Νότου και κυρίως της Ελλάδος που δέχθηκ την πιο αδυσώπητη επίθεση της ιστορίας. Αφού προσπάθησαν μάταια για αιώνες με πολέμους να αφανίσουν τον Ελληνισμό και δεν το κατάφεραν, αυτή τη φορά οργάνωσαν το πιο ύπουλο και άνανδρο σχέδιο γενοκτονίας μας. Ήρθαν με την απάτη του χρέους, που οι ίδιοι οργάνωσαν εις βάρος της χώρας μας, να διαλύσουν ό,τι απέμεινε στην, βαμμένη με αίμα Ελληνικό, ιερή Γη των ηρώων, των ημιθέων και των θεών.

Κι όμως! Η Ελληνική Ψυχή, λαβωμένη από τον οικονομικό πόλεμο, είναι εδώ για να αποκαταστήσει τις αξίες και την Αρετή στην πλανημένη κόρη Ευρώπη και στον πλανήτη κατ’ επέκταση. Κατά χιλιάδες καθημερινά οι Έλληνες αφυπνίζονται και συμμετέχουν ενεργά στην ουρανομήκη προσπάθεια του οργανισμού E.N.D. (End National Debt) και του Αρτέμη Σώρρα για απελευθέρωση από τα δεσμά του χρέους με τα ακαταμάχητα εργαλεία που διαθέτουν. Όσοι αφυπνίζονται συμμετέχουν στην ανάδειξη της αρχέγονης Ελληνικής Ψυχής στο ύψος που της αρμόζει.

Έλα μαζί μας φίλε αναγνώστη. Μαζί θα καθαρίσουμε την πατρίδα μας από την γάγκραινα του Εβραιοσιωνισμού και θα δημιουργήσουμε εκ βάθρων την παγκόσμια κοινωνία του Φωτός. Μαζί θα καθαρίσουμε την κόπρο των σταύλων του Αυγείου, θα φέρουμε την Ειρήνη στον πλανήτη, θα αποκαταστήσουμε τον Έλληνα Λόγο και την Παιδεία, ως εργαλεία ανάδειξης του ανθρώπου στο πρότυπο του Εσθλού.

Αν μέσα σου καίει άσβεστη η φλόγα της Ελληνικής Ψυχής και στις φλέβες σου ρέει το αίμα των γένους των Ελλήνων τότε μην αργείς. Είσαι κι εσύ απαραίτητος, η στολή του ελευθερωτή σε περιμένει.

Δρ Χρήστος Τσάπος

[email protected]

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *