Καταγγελία για τον Δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Πανά Σπύρο

Ο Δήμαρχος κ. Πανάς στο εκλογικό του κέντρο, αγκαλιά με το Δ. Μαυραγάνη και τη σύζυγό του Μαριάνθη Λυκούδη – Μαυραγάνη, πρώην Δημοτική Σύμβουλο και Πρόεδρο του…

Πολιτιστικού Συλλόγου «Απολλωνία»

Αγανακτισμένοι κάτοικοι του Πανοράματος Βούλας καταγγέλουν τον Δήμαρχο ΒΒΒ κ. Πανά Σπύρο για κάλυψη αυθαιρέτων κατασκευών. Σας παρουσιάζουμε την καταγγελία όπως την λάβαμε στο email μας, καθώς οι εκλογές της 18ης Μαΐου πλησιάζουν και κρίνεται σοβαρά αν η στάση του Δημάρχου είναι καθαρά ψηφοθηρική καθώς δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμα τις νόμιμες ενέργειες που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και 3 εβδομάδες.

Ακολουθεί η καταγγελία:

“Η Πολεοδομία του Δήμου ΒΒΒ εξέδωσε την 39/11 οικοδομική άδεια στον κ. Δ. Μαυραγάνη για τακτοποίηση και κατασκευή αυθαίρετων κατασκευών σε ακίνητο του, στο Πανόραμα. Μετά από καταγγελίες κατοίκων, η άδεια αυτή κρίθηκε απολύτως παράνομη και ανακλήθηκε από την Πολεοδομία (1-8-13).

Η πολεοδομία εξέδωσε νέα οικ. άδεια με αριθμό 41/13 για συνέχιση των αυθαιρέτων κατασκευών στο εν λόγω κτήριο, με βάση την οποία δύο υπόγειοι όροφοι θα μετατραπούν παράνομα σε κατοικία. Μετά από καταγγελία των κατοίκων (8-4-2014), η νέα αυτή άδεια χαρακτηρίστηκε και πάλι από την Πολεοδομία του Δήμου ΒΒΒ παράνομη και πρέπει να ανακληθεί άμεσα.

Η Πολεοδομία του Δήμου προκειμένου να κάνει την ανάκληση της παράνομης άδειας, έστειλε τα έγγραφα στο νυν Δήμαρχο κ. Πανά Σπύρο για μονογραφή (17-4-2014), όπως ο ίδιος έχει διατάξει και επιβάλει.

Ο Δήμαρχος κ.Πανάς, όμως, αρνείται να υπογράψει το έγγραφο αυτό της Πολεοδομίας κατά παράβαση του καθήκοντός του. Αρνείται δε να το υπογράψει ακόμα και μετά: 1) το ΕΞΩΔΙΚΟ που του έστειλαν οι κάτοικοι του Δήμου ΒΒΒ (10-4-14), 2) την Εισαγγελική Παραγγελία (30-4-14) και 3) το υπόμνημα που του απέστειλε η Διευθύντρια της Υπηρεσίας Δόμησης (29-4-14), για να μονογράψει άμεσα το έγγραφο της Πολεοδομίας, προκειμένου να γίνει η ανάκληση της παράνομης οικοδομικής άδειας.

Εν τω μεταξύ, η οικογένεια Λυκούδη – Μαυραγάνη συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τις παράνομες οικοδομικές δραστηριότητες, σε βάρος των περιοίκων και του περιβάλλοντος, με την ολοφάνερη και απροκάλυπτη κάλυψη του Δημάρχου κ. Πανά.

Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες και εκκλήσεις των κατοίκων να συναντήσουν το Δήμαρχο, αυτός κρύβεται και αποφεύγει επιμελώς, ακόμα έως σήμερα, να τους συναντήσει.

ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΠΑΝΑ ΣΠΥΡΟ:

1) Nα τηρήσει τα νόμιμα, 2) Nα μονογράψει εδώ και τώρα το έγγραφο της πολεοδομίας για να γίνει η άμεση ανάκληση της παράνομης οικ. άδειας στο ακίνητο ΛΥΚΟΥΔΗ – ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ, 3) Nα επιβάλει τα αναλογούντα πρόστιμα, 4) Nα αποκαταστήσει το γρηγορότερο τις παράνομες κατασκευές στην πρότερη κατάσταση και 5) Nα μην συμπεριφέρεται επιλεκτικά στους Δημότες και 6) Να μην καλύπτει παρανομίες Δημοτών, σε βάρος άλλων Συνδημοτών και με τεράστιες περιβαλλοντικές επιπτώσεις στο Δήμο.

ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ

Αγανακτισμένοι κάτοικοι του Δήμου ΒΑΡΗΣ – ΒΟΥΛΑΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ”

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *