ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ.

1) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: «Πρέπει να βοηθήσουμε τους δυστυχείς αυτού του πλανήτη»…

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ”: Σωστά! Να ανοίξουμε έναν ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ όπου ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ θα καταθέτει ό,τι του περισσεύει. Να στέλνουμε τα χρήματα στους φτωχούς και τους δυστυχείς … Να μην χρειάζεται να εγκαταλείπουν τις οικογένειές τους. Να μην αναγκάζονται να πληρώνουν πέντε χιλιάδες ευρώ στους Τούρκους δουλέμπορους. Να κρατάνε τα λεφτουδάκια τους και να τους στέλνουμε και εμείς τα δικά μας!
ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ:… Οι πολιτικοί μας εκλέχθηκαν επειδή υποσχέθηκαν ότι θα φροντίζουν για την ευημερία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού. Όχι του πακιστανικού ή του αφγανικού. Για τους Πακιστανούς και τους Αφγανούς υπάρχουν ΑΛΛΟΙ πολιτικοί. Ποιος σας εξουσιοδότησε (κύριοι Έλληνες πολιτικοί) να ασχοληθείτε με το θέμα της παγκόσμιας φτώχειας ; Εσείς που αποτύχατε να λύσετε τα προβλήματα 10 εκατομμυρίων Ελλήνων, θα σώσετε ένα δισεκατομμύριο φτωχούς άλλων χωρών;

2) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: «Οι παππούδες μας ήταν πρόσφυγες». ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Οι Έλληνες πρόσφυγες παππούδες μας ήρθαν στην Ελλάδα και φιλοξενήθηκαν από Έλληνες. Οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες να πάνε στα πλούσια κράτη της αραβικής χερσονήσου όπου θα φιλοξενηθούν από ομοεθνείς τους ή ομόθρησκους.

3) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Οι γονείς μας ήταν μετανάστες. ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Χρωστάμε ευγνωμοσύνη (αν υποθέσουμε ότι χρωστάμε κάτι) στους Γερμανούς, στους Βέλγους, στους Αμερικανούς, στους Καναδούς και στους Αυστραλούς. Δεν χρωστάμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ σε Ασιάτες και Αφρικανούς.

4) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: «Χρειαζόμαστε τους μετανάστες για να κάνουν τις δουλειές που δεν καταδεχόμαστε εμείς».
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Πριν το 1980 τα καταφέρναμε χωρίς μετανάστες. Τότε το Γυμνάσιο δεν ήταν υποχρεωτικό και όποιος έβλεπε ότι δεν έχει μεράκι για τα γράμματα , στρεφόταν στην γεωργία , την κτηνοτροφία , τις οικοδομές . Σήμερα ακόμη και μηδέν να γράψεις στις εξετάσεις , περνάς σε κάποιο ΤΕΙ. Ποιος κατέστρωσε αυτό το σχέδιο για να διώξει τους Έλληνες από τα “ταπεινά” επαγγέλματα. Ποιος έκανε το Γυμνάσιο υποχρεωτικό; Ήταν τυχαία όλα αυτά; Δεν νομίζουμε!

5) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: «Αυτοί που έρχονται εδώ είναι θύματα των κακών καπιταλιστών και τυραννικών καθεστώτων» ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Δεν θυμόμαστε η Ελλάδα να βομβάρδισε κάποια χώρα ούτε να προσέφερε χρήματα και όπλα σε τυραννικά καθεστώτα . Αυτοί οι δυστυχείς να πάνε στις χώρες που τους βομβάρδισαν ή στις χώρες που στηρίζουν τα τυραννικά καθεστώτα. Οι “αντιρατσιστές” να σπάνε τις πρεσβείες των “κακών” χωρών και όχι τα αυτοκίνητα και τα καταστήματα των Ελλήνων.

6) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: «Είμαστε πολυπολιτισμική κοινωνία». ΑΠΑΝΤΑΜΕ: ΟΥΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ! Ο λαός είναι το αφεντικό αυτής της χώρας και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ δικαιούται να αποφασίζει αν θα γίνουμε πολυπολιτισμική ή μονοπολιτισμική κοινωνία.

7) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: «Δεν πειράζει εάν βάλουμε αλλοδαπούς στις Στρατιωτικές Σχολές». ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Σωστά! Όταν η Τουρκία και το Ισραήλ βάλουν στις Στρατιωτικές Σχολές τους Κούρδους, Αρμένιους, Έλληνες και Παλαιστίνιους τότε και εμείς να βάλουμε στις δικές μας αλλοδαπούς!

8) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: «Δεν μπορεί ο Στρατός στα σύνορα να πυροβολεί άοπλους φουκαράδες που προσπαθούν να μπουν στη χώρα». ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Ο Στρατός δεν είναι φιλανθρωπικό σωματείο. Ο Στρατός υπάρχει για να πυροβολεί. Αν πάρουν χαμπάρι ότι δεν πυροβολούμε, πολλοί άοπλοι κατάσκοποι και δολιοφθορείς θα εισβάλλουν στη χώρα. Αν κάποιος δεν θέλει να τον πυροβολήσουν να μπει νόμιμα στη χώρα με όλα τα χαρτιά που απαιτούνται.

9) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: «Τα πιο πολλά εγκλήματα γίνονται από Έλληνες και όχι από αλλοδαπούς».
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Μας φθάνουν και μας περισσεύουν τα εγκλήματα από Έλληνες . Δεν θέλουμε ΚΑΙ ΑΛΛΑ απο αλλοδαπούς!

10) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Δεν πρέπει να είστε ξενοφοβικοί και να ενοχλείστε από τις συνήθειες και τα ήθη των λαθρομεταναστών. ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Όποιος φιλοξενείται στην Ελλάδα οφείλει να προσαρμόζεται στα ήθη των Ελλήνων. Όχι οι Έλληνες να προσαρμόζονται στα ήθη των φιλοξενουμένων.

11) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: «Οι λαθρομετανάστες και οι Έλληνες εργάτες είναι αδέλφια»! ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Ο λαθρομετανάστης έρχεται γνωρίζοντας οτι θα στερήσει την δουλειά από κάποιον Έλληνα εργάτη . Είναι αυτό “αδελφική” συμπεριφορά;

12) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: «Όλοι οι μετανάστες είναι αγνοί δημοκράτες». ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Στην Αλβανία φονεύθηκαν Βορειοηπειρώτες. Στο Αφγανιστάν φονεύθηκαν γυναίκες για ασήμαντες αιτίες. Στο Πακιστάν οι Καλάς – Καφίρ πιέσθηκαν να αλλάξουν την αρχαία ελληνική θρησκεία τους και να γίνουν μουσουλμάνοι. Αποκλείεται όλα αυτά να έγιναν από τους “αγνούς δημοκράτες”….

Του Κωνσταντίνου Χας

koukfamily

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *