Τα πιστεύει και τα λέει άραγε;

Σε μια αισιόδοξη πρόβλεψη προχώρησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τύπο της Κυριακής.

Ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι έως το τέλος του 2013 τα χρέη του Δημοσίου θα έχουν εξοφληθεί, ενώ μέσα στο ίδιο έτος θα ολοκληρωθεί και η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών προκειμένου να …
υπάρξει ρευστότητα στην αγορά.

Ο κ. Σαμαράς τόνισε παράλληλα ότι η κυβέρνηση αναμένεται να προχωρήσει άμεσα στην εκταμίευση των ποσών που προβλέπονται από το ΕΣΠΑ, προκειμένου να καταπολεμηθεί η ανεργία. Εξάλλου στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός είχε τονίσει ότι στο επόμενο διάστημα, πρόκειται να τρέξει στη χώρα μας ειδικό πρόγραμμα για 45.000 νέους κάτω των 29 ετών, ενώ θα υπάρξουν άμεσα πρωτοβουλίες για 100.000 οικογένειες που δεν έχουν κανένα εργαζόμενο.

Σε ότι αφορά τον ανασχηματισμό ο πρωθυπουργός είπε στον Τύπο της Κυριακής πως δεν βρίσκεται στα άμεσα σχέδια του, ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι προσπαθεί να διώξει τους επενδυτές από την Ελλάδα. «Δεν μπορεί η αξιωματική αντιπολίτευση να είναι αντίθετη σε όλα», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

newpost.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *