Έφαγαν τον Διοικητικό Διοικητή του νοσοκομείου Χαλκίδας, την ώρα που στο νοσοκομείο ήταν ο Μπακογιάννης

Έφαγαν τον Διοικητικό Διοικητή του νοσοκομείου Χαλκίδας γιατί αρνήθηκε να υπογράψει έργο απαθείας ανάθεσης σε εταιρεία καθαρισμού, ύψους 300.000€ για ένα έτος…
Την ώρα που ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστα Μπακογιάννη επισκεπτόταν το ΝοσοκομείοΧαλκίδας, στο ίδιο ίδρυμα δινόταν μια μάχη επιβίωσης ανάμεσα στο παλαιό το διαφθαρμένο και σε στέλεχος του νοσοκομείου που αντιστεκόταν και ζητούσε να επιβληθεί η νομιμότητα.

Σε όλη την χώρα σαν τα μανιτάρια ξεφυτρώνουν εταιρείες καθαριότητας οι οποίες «αναλαμβάνουν», «δουλειές» καθαρισμού κάθε δημόσιου φορέα, νοσοκομείου, υπουργείου, ΔΕΚΟ κ.α. Πίσω από αυτές τις εταιρείες βρίσκονται κουμπάροι και ξαδέλφια υπουργών, περιφερειαρχών, δημάρχων, βουλευτών με κάθε παραλλαγή….

Θύμα της «επιχειρηματικότητας» αυτής της μορφής, φαίνεται ότι ήταν και ο Διοικητικός Διευθυντής του Νοσοκομείου Χαλκίδας. Ο οποίος θέλοντας να λειτουργήσει σύμφωνα με τον νόμο που προβλέπει, ότι για έργα τόσο μεγάλου ποσού (300.000€) να γίνονται δημόσιοι διαγωνισμοί ζήτησε να γίνει διαγωνισμός.

Όμως ο Διοικητής του Νοσοκομείου είχε διαφορετική «άποψη» και απαιτούσε την υπογραφή της σύμβασης σύμφωνα με την εισήγηση της επιτροπής. Ο Διοικητικός Διευθυντής αρνιόταν και την ώρα που ο Διοικητής του Νοσοκομείου ξεναγούσε στο κτήριο τον Κώστα Μπακογιάννη, η γραμματέας του ετοίμαζε την καρατόμηση του στελέχους και την αντικατάσταση του με την υπάλληλο που είχε υπογράψει την εισήγηση για την απευθείας ανάθεση.

Εμείς έχουμε ορισμένα ερωτήματα τα θέσουμε:

Οι αρμόδιοι εισαγγελείς θα ενδιαφερθούν;; γιατί χωρίς την συνδρομή της δικαιοσύνης η γάγγραινα της χώρας δεν θα γιατρευτεί!!!.

Οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές του νομού θα πάρουν θέσει ανοικτά; Θα ζητήσουν να δοθούν καταστατικά και τα ονόματα όσων είναι μέτοχοι σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται γύρω από το δημόσιο; (εννοείτε ότι ισχύει και για τους βουλευτές τις αντιπολίτευσης);

Ο κ. Διοικητής ενημέρωσε τον κ Μπακογιάννη;

eviapost.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *