Εξοφλεί τους κομμένους λογαριασμούς πολιτών της ΔΕΗ ο δήμος Ζακύνθου

Με πρωτοβουλία του δημάρχου Ζακύνθου, Στέλιου Μποζίκη, ο δήμος θα πληρώσει με δικά του κονδύλια τη ΔΕΗ, προκειμένου να επανασυνδεθούν οι κομμένες παροχές ρεύματος στους πολίτες που αδυνατούν να αποπληρώσουν και ζουν στο σκοτάδι…
Το σάιτ μας επικοινώνησε με το γραφείο του δημάρχου στη Ζάκυνθο, αλλά δεν κατέστη δυνατή η επαφή με τον κ. Μποζίκη, γιατί ήταν εκτός γραφείου για να παραστεί σε δοξολογία. Ωστόσο, από τη γραμματεία του μας επιβεβαίωσαν την είδηση.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος απέστειλε έγγραφο στην υπεύθυνη της ΔΕΗ στο νομό Ζακύνθου, κα. Άννα Καμβάση, ζητώντας όλα τα στοιχεία των καταναλωτών που δεν έχουν ρεύμα.

Είναι μια αξιέπαινη προσπάθεια ενός τοπικού φορέα, ο οποίος απλά κάνει αυτό που θα έκανε ο καθένας μας, αν του δινόταν η δυνατότητα. Μακάρι το ίδιο παράδειγμα να ακολουθήσουν κι άλλοι δήμαρχοι…

«Παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε άμεσα, σε ποιες οικίες καταναλωτών της ΔΕΗ έχετε διακόψει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος λόγω εκκρεμών οφειλών, ούτως ώστε ο δήμος να αποπληρώσει μέρος αυτών, για να προβεί η υπηρεσία σας σε επανασύνδεση των παροχών τους» αναφέρεται στο έγγραφο.

avriani.makedonias.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *