Η έκρηξη Κουβέλη από τις ειρωνείες Στουρνάρα και ο… τηλεφωνικός πυροσβέστης Σαμαράς

Είχαν τσακωθεί και παλιότερα ο Φώτης Κουβέλης και ο Γιάννηης Στουρνάρας πάλι σε σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στην οποία μετείχε και ο υπουργός Οικονομικών.
Όμως, όπως αποκαλύπτει το diktionews.gr, ο τσακωμός τους στη σύσκεψη της Τρίτης ξεπέρασε κάθε όριο.

«Εάν ο κ. Κουβέλης δεν ήταν φύσει ευγενής άνθρωπος θα είχαν πιαστεί στα χέρια» επεσήμανε πηγή του…..
Μαξίμου στο diktionews.gr κάνοντας σαφές ότι η κατάσταση έφτασε κυριολεκτικά στο απροχώρητο με τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αντώνη σαμαρά αλλά και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο να παρακολουθούν σαστισμένοι.

Το… έναυσμα δόθηκε όταν ο κ. Στουρνάρας ειρωνεύτηκε με το γνωστό… υφάκι του τον κ. Κουβέλη ο οποίος για μιαν ακόμη φορά επεσήμαινε ότι δεν είναι δυνατόν ο ίδιος και το κόμμα του να κάνουν δεκτές τις όποιες αλλαγές στα εργασιακά και αυτές να συμπεριληφθούν στο πακέτο των μέτρων που θα έρθουν προς ψήφιση στη Βουλή στο τριήμερο 5 – 7 Νοεμβρίου.

Ο υπουργός Οικονομικών χαμογέλασε ειρωνικά και ψέλλισε κάτι το οποίο ήταν αρκετό για να κάνει τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ να βγει εκτός εαυτού.

Δεν είναι τυχαίο ότι βγαίνοντας από τη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Βουλή και μιλώντας με βουλευτές ο Γιάννης Στουρνάρας χρησιμοποίησε εμφανώς εκνευρισμένος τη φράση «ας κάνει ό,τι θέλει ο Κουβέλης».

Το περιστατικό φαίνεται ότι παραλίγο να τινάξει στον αέρα την προσπάθεια να προχωρήσουν τα θέματα μέσα σε ήρεμο κλίμα.

Τι συνέβη στη συνέχεια; Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναγκάστηκε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Φώτη Κουβέλη και να παίξει τον ρόλο πυροσβέστη στην αντιπαράθεση του προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ. με τον υπουργό οικονομικών.

«Δεν υπήρξε μόνον ένα τηλεφώνημα αλλά 3 ή 4 για να κατευναστούν τα πνεύματα» ήταν η χαρακτηριστική φράση στελέχους της κυβέρνησης στο diktionews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *