ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ! ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! …Η “Ελεύθερη Ώρα” σε αποκλειστικό της σημερινό δημοσίευμα έχει φωτογραφία ντοκουμέντο η οποία όπως ισχυρίζετε αποδεικνύει ότι μας ψεκάζουν οι Αμερικάνοι. Συγκεκριμένα, δείχνει φωτογραφία από μπόινγκ με σημαία των ΗΠΑ, αριθμό νηολογίου και ειδικό εξάρτημα στην ουρά του. Το δημοσίευμα υπογραμμίζει: “Μας εμπαίζετε αγρίως, ήτοι μας κοροϊδεύετε ψιλό γαζί εδώ και χρόνια! Τι θα μας πείτε τώρα μετά από αυτή την πεντακάθαρη φωτογραφία, από αμερικανική ιστοσελίδα αρχιψευταράδες, δημοσιογραφίσκοι της…πλάκας; Που επιμένετε πως δεν υπάρχουν τάχα, ψεκασμοί από αεροπλάνα! Ορίστε! Φέρει τα σήματα των ΗΠΑ; Ναι ή ού; Έχει και αριθμό νηολογίου; Ναι ή ου; Και αυτό το εντελώς περίεργο και μακρουλό εξάρτημα, λέτε να σκορπάει πίσω του αποσμητικό ή…λεμονάδα;”
Στο κεντρικό ρεπορτάζ της “Ε.Ω.” που υπογράφει ο Μιχάλης Δρακάκης αναφέρεται ότι η υπόθεση των αεροψεκασμών υπάγεται στο λεγόμενο “στρατιωτικό απόρρητο”, μια πληροφορία που διέρρευσε στο διαδίκτυο αλλά δεν επιβεβαιώνεται. Επίσης επισημαίνεται ότι οι περισσότεροι υποψιάζονται το ΝΑΤΟ για τις επιχειρήσεις αυτές, επειδή είναι ο μόνος οργανισμός που έχει τις τεχνικές προδιαγραφές που απαιτούνται συν μία: ένα ιδιαίτερα βεβαρυμένο παρελθόν συνομωσιών και δόλιων επεμβάσεων σε ξένα εδάφη. Επιπλέον εικάζεται ότι η χρηματοδότηση των επιχειρήσεων των ψεκασμών θα πρέπει να έχει επιμεριστεί ποσοστιαία ανά χώρα με κάποιο διεθνές μυστικό πρωτόκολλο και το πιθανότερο είναι ότι επβαρύνει τους φορολογούμενους!!! 


Το πιάσατε; Μας ψεκάζουν και με …μυστικό πρωτόκολλο για να μην το γνωρίζουμε εμείς, ο κοσμάκης, τους πληρώνουμε κι από πάνω για να μας σκοτώνουν!!!
Τώρα εξηγείται γιατί το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας έχει εκδώσει (2012) ανακοίνωση που λέει ότι “καμια πτήση ψεκασμού με χημικές ουσίεςδεν εκτελείταιπάνω από ελληνικό έδαφος”.
Για την σοβαρή υπόθεση των αεροψεκασμών για την οποία οι μεγλοσχήμονες κάνουν την πάπια, αναέλαβε πρωτοβουλία ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ο οποίος ζήτησε έκθεση για διαβούλευση ενώ προτίθεται να απαιτήσει από την Πολιτεία να βάλει τέλος στο φαινόμενο των αεροψεκασμών.

indobserver.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *