Υποψήφια βουλευτής ΝΔ: «Γ@μ@ το ΠΑΣΟΚ»

Το ήθος και τον «πολιτικό πολιτισμό» των
συγκυβερνώντων φανερώνει η τραγική δήλωση και το ακατάσχετο υβρεολόγιο της υποψήφιας βουλευτού με την παράταξη της ΝΔ, Μαρίας Φωκά  (Η φωτογραφία είναι …
φανταστική. Η κ. Φωκά δεν έχει ανάγκη διαφήμιση). Η συγκεκριμένη πολιτευτής της ΝΔ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook: «Γ@@ω το ΠΑΣΟΚ και την κατάντια στην οποία μας έφερε», όπως μεταδίδει το agriniopress.

Η φιλόλογος από το Μεσολόγγι, η οποία ξεχνά προφανώς ότι το κόμμα της συγκυβερνά με το ΠΑΣΟΚ, στα πλαίσια της συμπλήρωσης 39 χρόνων από την ίδρυση του πάλαι ποτέ κραταιού κινήματος την 3η Σεπτέμβρη του 1974, δεν παρέλειψε να «στολίσει» και τον Ανδρέα Παπανδρέου και έκανε αναφορά στο όνομα του ιδρυτή του, χαρακτηρίζοντάς τον ως «ακατονόμαστο».

Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ «ξέχασε» βέβαια να κάνει αναφορά και στο κόμμα της ΝΔ, ακολουθώντας το δόγμα «Αν κατηγορήσεις το σπίτι σου, θα πέσει και θα σε πλακώσει». Να τη χαίρονται εκεί στη Συγγρού την υποψήφια βουλευτή τους. Προφανώς, ανήκει στη «Νέα Ελλάδα», που ευαγγελίζεται ο Αντώνης Σαμαράς και της οποίας συνιστώσα θα είναι το κόμμα Βενιζέλου.

Πηγή: Blog.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *