Χρυσή Αυγή και Ένοπλες Δυνάμεις : Η “αβάσταχτη ελαφρότητα των ερευνών”

” Όλα αυτά δεν είχαν κινητοποιήσει κανένα; Είχε ερευνηθεί η υπόθεση ;” ρωτούσαμε νωρίτερα  σε δημοσίευμά μας για την υπόθεση   του νεαρού ΕΠΟΠ του Πολεμικού Ναυτικού που είχε εμπλακεί σε…..
επεισόδια στο Μοναστηράκι πριν μερικούς μήνες.

Ο ΕΠΟΠ είχε επιτεθεί φραστικά σε υποστηρικτές προφυλακισμένου για συμμετοχή στη Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς ο οποίος έκανε απεργία πείνας ζητώντας να αποφυλακιστεί.

Δέχτηκε επίθεση νεαρών και τελικά “σώθηκε” από μετανάστες! 
Οι νεαροί που τον κυνήγησαν πήραν το πορτοφόλι του στο οποίο εκτός από 200 ευρώ είχε την ταυτότητα του αλλά, όπως κατήγγειλαν τότε, και απόδειξη εγγραφής  στην Χρυσή Αυγή- μάλιστα στην περιβόητη σήμερα ”Τοπική Νίκαιας”

Ευλόγως λοιπόν ρωτούσαμε καθώς το θέμα ήρθε στην επικαιρότητα μετά την καταγγελία ότι υπάρχουν εν ενεργεία στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων που κάνουν στρατιωτική εκπαίδευση σε ομάδες Χρυσαυγιτών  και την διαταγή να γίνει Ένορκη Διοικητική Εξέταση κατά πόσον αληθεύει κάτι τέτοιο.

”Μου την έριξαν…”

Σήμερα λοιπόν από φόβο μήπως …καούν από το χυλό …φυσούν και το γιαούρτι… Διότι ενώ τότε θα έπρεπε και για λόγους αυτοπροστασίας να …ρίξουν μια …ματιά παραπάνω!Όχι γιατί έχουμε κάποιο στοιχείο ή ένδειξη κατά του συγκεκριμένου νεαρού – ούτε που τον ξέρουμε.

Μιλάμε θεωρητικώς, με βάση την λογική και την …ιστορία!.

Λοιπόν , όπως μάθαμε εγκύρως οι άνθρωποι του Πολεμικού Ναυτικού ερεύνησαν την υπόθεση επιφανειακά. Ενημερώθηκαν από τον ΕΠΟΠ ότι περνούσε από το Μοναστηράκι και επειδή φορούσε  λέει , μια μπλούζα με το σύνθημα ”Μολών Λαβέ” οι συγκεντρωμένοι τον χτύπησαν και του πήραν το πορτοφόλι με την ταυτότητά του . Αυτός πήγε, λέει , στο Αστυνομικό Τμήμα και έκανε μήνυση.
 Και η απόδειξη της Χρυσής Αυγής ;
Η απάντηση του ΕΠΟΠ ήταν ότι ”μου την έριξαν αυτοί  για να με μπλέξουν”!
Η διαβεβαίωση του ΕΠΟΠ έγινε πιστευτή,  λένε οι αρμόδιοι του Πολεμικού Ναυτικού, και το θέμα έμεινε εκεί.

http://www.onalert.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *