ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ

Την ώρα που ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός της Ελλάδας δίνουν μία εθνική μάχη για μία καλύτερη ζωή στην Ευρώπη, το παρακράτος της χώρας αγαλλιάζει με την απόλυτη παγίδα εις βάρος της χώρας…

Με μία επαγγελματική προπαγάνδα διοχετεύει τη δικαιολογημένη οργή του λαού στον ίδιο του τον εαυτό, την Ευρώπη, και επιζητεί την πλήρη ρήξη ευελπιστώντας στην εξάντληση της υπομονής της Ευρώπης.

Την ίδια στιγμή αναμένοντας την έξοδο από το ευρώ να έρθει ως ώριμο φρούτο, όπως ακριβώς μέχρι χθες έπεφταν οι Κυβερνήσεις, οραματίζεται την απόλυτη λαθρεμπορία αγαθών, ιδεών και ανθρώπων, τη δικτατορία της ενημέρωσης και την υποταγή της ζωής των Ελλήνων που συγκεντρώνονται για να διακηρύξουν την ενότητα κα αποφασιστικότητά τους.

Έλληνες που περιέργως δεν παροτρύνθηκαν ποτέ από τα μέσα ενημέρωσης να συγκεντρωθούν για να απαιτήσουν την κατάργηση των πάσης φύσεως καρτέλ που καταδυναστεύουν την καθημερινότητα μας, τη λαθρεμπορία καυσίμων και τσιγάρων, τις πτωχευμένες τράπεζες με τα ληστρικά επιτόκια ακόμα και σήμερα, τα συναλλασσόμενα μέσα ενημέρωσης στο όνομα της απόκρυψης, την παραοικονομία, την παραπαιδεία, την παραϋγεία και παρακοινωνία που φτιάξαμε, παραμένοντας όλα τα παραπάνω ανέγγιχτα μέχρι σήμερα.

Ίσως αυτός ο βαθμός συνενοχής, η ελπίδα επιβίωσης, η αιώνια αίσθηση της υποχρεωτικής υποταγής, η έλξη του θύτη ωθεί τον κάθε ένα Έλληνα στο απονενοημένο διάβημα, αποκλείοντας την επόμενη γενιά από κάθε όνειρο.

Η άλλη λύση και οι πανίσχυροι εν αγνοία τους σύμμαχοί μας πριν αρχίσουν ακόμα οι διαπραγματεύσεις των Βρυξελλών εγκαταλείπουν τη χώρα μας με τον πιο επίσημο τρόπο. Η Κίνα δεν γνωρίζει τίποτα για δανεισμό της Ελλάδας και η Ρωσία ομολογεί ότι είναι αδύναμη οικονομικά και σύμφωνα με τον Προεδρο της κ.Πούτιν από την Αίγυπτο ενδιαφέρεται μόνο να συνδράμει σε μία ευρωπαϊκή λύση.

Είναι κρίμα η τόσο φιλόδοξη νέα Κυβέρνηση με την τόσο μεγάλη αποδοχή αντί να συγκρουστεί με την ολιγαρχία της Ελλάδας και τον οργανωτή της και να αλλάξει την Ελλάδα εκτοξεύοντας τη λαοφιλία της, σπαταλά τις δυνάμεις της υπηρετώντας άθελά της τον πραγματικό εχθρό της χώρας. Αν δε οι διαπραγματεύσεις δεν είναι οι επιθυμητές για την ευημερία του λαού και σχηματιστούν ουρές απόγνωσης, το οποίο όλοι μας απευχόμαστε, ο απολογισμός θα είναι πολύ σκληρός για όλους μας.

Διαφαίνεται ότι με την νέα εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από το χειραγωγό της διχόνοιας και τον απόλυτο έλεγχο, θα προκληθεί και ένα εθνικό γεγονός, χωρίς να έχουν προβλεφθεί οι συνέπειες.

Το όνειρο της δραχμής για το παρακράτος δεν έφυγε ποτέ. Αυτό που αγνοεί επιδεικτικά όμως είναι ότι δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. Πολύ περισσότερο τέλειο εθνικό έγκλημα.

Ο αγώνας των Ελλήνων εκπροσώπων είναι άνισος και άδικος. Είναι μόνοι εναντίον όλων. ΑΝ έχουν δίκιο όμως θα νικήσουν…

thedayaftergr.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *