Η Λούκα ενοχλεί τα ΝΕΑ των Τροικανών!…

Γράφει ο Αιας

Μπα, μπα, μπα, ο Μικρο-διαπλεκόμενος, αίφνης σε (άλλη μια) απόλυτη στοίχιση με τον Παπα-μνημονιακό!

Τα ΝΕΑ των Τροικανών, έχουν τους λόγους τους να στάζουν, συστηματικά, χολή για την Λούκα Κατσέλη. Τώρα, ίσως ενοχλήθηκαν από την κινητικότητα της προέδρου της Κοινωνικής Συμφωνίας, που δεν κρύβεται, αλλά κυκλοφορεί μέσα στην εξαθλιωμένη κοινωνία με το κεφάλι ψηλά, ενώ με τον ρεαλιστικό προοδευτικό της λόγο τσακίζει την….
αδιέξοδη πολιτική της βίαιης λιτότητας και την ενδοτική πολιτική της κυβέρνησης, προτείνοντας το φιλολαικό σχέδιο εξόδου από την κρίση.
Το ενδιαφέρον είναι ότι, επιμένουν να της επιτίθενται δια του λασπωμένου ανεμιστήρα.
Η Λούκα Κατσέλη, έγραψε ο Μικροπολιτικός, «έκανε κομματική περιοδεία στη Ναύπακτο» και «διαμήνυσε στους οπαδούς της κάτι σε στυλ, θα με βρείτε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ».
«Θα ήταν τουλάχιστον οξύμωρο σε εκδήλωση ενημέρωσης για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, οργανωμένη από το Δίκτυο Κοινωνικής Στήριξης στη Ναύπακτο, να αποκαλύψω την προσχώρηση μου στο ΣΥΡΙΖΑ», απάντησε η Λ. Κατσέλη, συνιστώντας στον «πληροφοριοδότη» του Μικροπολιτικού, την επόμενη φορά «να είναι περισσότερο προσεκτικός γιατί ο κόσμος έχει ξυπνήσει».
Αυτή ήταν η αφορμή, για δώσει το «στίγμα» του ο Παπαχρήστος, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον …ανεμιστήρα. Προφανώς είχε δυσανασχετήσει επειδή η Κατσέλη, απογύμνωσε τον φίλο του, Λοβέρδο. «Η Λούκα -έγραψε- που δεν βλέπει την ώρα να ενταχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, γοητευμένη προφανώς από τις πολιτικές θέσεις του αριστερού αγοριού Αλέξη, ήρξατο χειρών αδίκων. Στην εκπομπή του Πρετεντέρη συγκεκριμένα. Εκεί έβρισε κανονικά τον Λοβέρδο: πρόκειται, είπε, για τον καλύτερο συνεργάτη υπουργό της τρόικας». Και φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και αυτός στην λοβέρδεια ατάκα για «την εισηγήτρια του “λεφτά υπάρχουν”».
Δεν ξέρουμε εάν μετά, ο Παπαχρήστος, και τα αφεντικά του ξύπνησαν, αλλά είναι βέβαιο ότι γέλασε ο κάθε πικραμένος!..

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *