Προχωράει για Ντιόπ ο Ολυμπιακός

Για τρίτη χρονιά ο Πάπε Ντιόπ βρίσκεται στη… μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού και τώρα
η περίπτωση του Σενεγαλέζου μέσου (που μένει ελεύθερος από τη Λεβάντε) επανέρχεται στο προσκήνιο.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Γαύρος», οι Πειραιώτες έχουν έρθει σε επαφή με τον Αφρικανό χαφ και όλα δείχνουν πως η υπόθεση βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο 29χρονος άσος φέρεται να περιμένει να τελειώνει και τυπικά το θέμα, καθώς οι εκπρόσωποί του τον έχουν ενημερώσει για τις προθέσεις των πρωταθλητών Ελλάδας και για τους όρους του συμβολαίου που θα κληθεί να υπογράψει.

Παράλληλα, η καταλανική SPORT έγραψε πως «ο Ντιόπ δεν είναι αγχωμένος αυτό το διάστημα, αφού επιβεβαιώνονται τα σενάρια που τον θέλουν να έχει βρει ήδη τη νέα του ομάδα». Εν τω μεταξύ, ο Σενεγαλέζος μέσος φέρεται να έχει ζητήσει από την Εσπανιόλ και τη Μάλαγα να περιμένουν λίγες μέρες για την απάντησή του στις προτάσεις που έχουν καταθέσει.

Εν τω μεταξύ, στη Σερβία υπάρχουν δηλώσεις του μάνατζερ του Νεμάνια Βίντις, Σιλβάνο Μαρτίνα, ο οποίος υποστηρίζει πως υπάρχει πρόταση από τους Πειραιώτες για τον Σέρβο στόπερ της Ίντερ. Ο διεθνής άσος φαίνεται πως βρίσκεται ψηλά για την ενίσχυση του κέντρου της «ερυθρόλευκης» άμυνας, ενώ οι Ιταλοί ενδιαφέρονται αποδεδειγμένα για τους Ρομπέρτο, Μαζουακού και Μποτία. Ωστόσο, από τον Ολυμπιακό τονίζουν πως δεν πωλείται ο Γάλλος, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Ισπανό γκολκίπερ.

Παράλληλα, η Ίντερ φέρεται να έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο και τον Παϊτίμ Κασάμι. Όπως έγραψαν στην Ιταλία, ο προπονητής της ομάδας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κριστιάν Καρεμπέ και τον ρώτησε για τον Ελβετό μέσο, αφού είναι πολύ πιθανό να πουληθεί ο Ματέο Κόβατσιτς μέσα στο καλοκαίρι. Ρόλο στην κλήση του Μαντσίνι στον Καρεμπέ φαίνεται πως έπαιξε η συζήτηση που είχε με τον Μίνο Ραϊόλα, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.
Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *