«Θέλω πίσω το παιδί μου»…

Αποκαλυπτική για τις συνθήκες της δολοφονίας του παιδιού της ήταν η μητέρα του Παύλου Φύσσα, η οποία σε τηλεοπτικές της δηλώσεις κατήγγειλε ότι οι αστυνομικοί…

δεν έκαναν τίποτα για να αποτρέψουν το…
θάνατο του. Μάλιστα, η τραγική μάνα όχι μόνο χαρακτήρισε το έγκλημα ως εν ψυχρώ δολοφονία, αλλά αποκάλυψε ότι είχε αντιληφθεί πως ο γιος της ήταν εδώ και καιρό στοχοποιημένος.

«Ηταν δυνατός μέχρι και την τελευταία στιγμή. Αυτά τα λεπτά που του απέμειναν στη ζωή υπέδειξε και τον δράστη και το τι έγινε. Εβλεπαν και δεν έκαναν τίποτα απολύτως οι αστυνομικοί. Από φόβο, από εντολές; Δεν το γνωρίζω. Από ό,τι έχω ακούσει και εγώ από τη Χρύσα, αστυνομικοί και Χρυσαυγίτες ήταν παρέα. Πολλά μπορούσαν να έχουν γίνει και να αποτρέψουν τη δολοφονία», είπε η τραγική μητέρα μιλώντας στον Alpha.

«Δεν υπήρξε συμπλοκή πριν. Ήταν δολοφονία. Δεν υπήρξε κανένας διάλογος. Ήταν εν ψυχρώ δολοφονία. Ηθελημένα έμεινε πίσω. Αυτός ήταν ο Παύλος. Αν δεν ήταν ο Παύλος να δείξει τον δράστη, πιστεύω ότι θα έφευγε και θα ήταν ένα γεγονός που σήμερα δεν θα γνωρίζαμε. Θέλω να φτάσει μέχρι τέλους, αλλά για εμένα δεν θα αλλάξει τίποτα. Δεν μου φτάνουν όμως όλα αυτά. Θέλω το παιδί μου», είπε ακόμη η μητέρα του 34χρονου που πρόσθεσε πως δεν μπορεί να αποδεχθεί την απώλεια του παιδιού της.

«Δεν πιστεύω πως ο Παύλος ήταν στόχος. Δεν είχε μάθει να μισεί. Για εμένα ήταν και είναι το παιδί μου. Ήθελε να περπατάει ελεύθερος στη γειτονιά του. Η ζωή του ανήκε αλλού. Δεν είχε σχέση με την πολιτική. Δεν είχε λόγους να φοβηθεί. Δεν είχαμε ιδιαίτερα πολιτικές συζητήσεις μέσα στο σπίτι. Η απορία του και η δική μας ήταν πως γίνεται να γίνουν τόσοι πολλοί. Δεν είχε πει ποτέ ότι φοβάται», κατέληξε η τραγική μητέρα.

dagkonei.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *