“Επιστράτευση” από τη Συγγρού για τον Κουμουτσάκο

Το βράδυ των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, η μάχη της Περιφέρειας Αττικής, όπως και του Δήμου Αθηναίων, αναμένεται να είναι οι πιο “βαριές” πολιτικά, και εκείνες που θα στείλουν τα περισσότερο ηχηρά μηνύματα, καταγράφοντας εντυπώσεις και ….
διαμορφώνοντας τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν.

Η Νέα Δημοκρατία είναι αποφασισμένη να βγει κερδισμένη και από τις δυο αυτές μάχες, με τον Γιώργο Κουμουτσάκο και τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, γι’ αυτό και παρατηρείται ήδη σημαντική εσωκομματική κινητοποίηση.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε απόψε το απόγευμα ευρεία σύσκεψη στελεχών στη Λεωφόρο Συγγρού, παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Ανδρέα Παπαμιμίκου και του Γραμματέα Αυτοδιοίκησης Δημήτρη Καλογερόπουλου, προκειμένου να υπάρξει προσκλητήριο επιστράτευσης.

Στη σύσκεψη ήταν παρών και ο ίδιος ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος επιθυμεί να έχει δίπλα του τους “γαλάζιους” αυτοδιοικητικούς του Λεκανοπεδίου, ώστε να δώσει τη μάχη με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις, απέναντι στον Γιάννη Σγουρό και τη Ρένα Δούρου.

Home 1

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *