ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΠΕΡΗΦΑΝΗ”, “ΑΡΙΣΤΕΡΗ” ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΠΡΕΣΒΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ “ΕΠΑΡΧΟ”;

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΠΕΜΦΘΕΙ!


Μια κατάπτυστη αποικιοκρατική ανακοίνωση υπέρ των τοκογλύφων και για να πιέσει την ελληνική κυβέρνηση, εξέδωσε ο πρέσβης των ΗΠΑ Πηρς, λες και είναι ο έπαρχος του Ομπάμα στην Ελλάδα… Σε οποιαδήποτε κυρίαρχη χώρα θα είχε αποπεμφθεί…Εδώ ούτε απάντηση δεν θα πάρει; κ. Τσίπρα; κ. Κοτζιά; κ Δραγασάκη;
Καμαρώστε την ανακοίνωση:

«Ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Ντέηβιντ Ντ. Πηρς συνάντησε τις τελευταίες δυο μέρες τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Γιάννη Δραγασάκη, τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Κοτζιά, τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Εμπορικής Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Γιώργο Σταθάκη και τον Υπουργό Οικονομικών Κ. Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο Πρέσβης κ. Πηρς συνοδευόταν στις συναντήσεις του με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Δραγασάκη, και τους Υπουργούς κ.κ. Σταθάκη, και Βαρουφάκη από τον Βοηθό Υφυπουργό κ. Νταλήπ Σινγκ από το Αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών.  Ο κ. Σινγκ, ο οποίος έχει ξαναεπισκεφθεί την Ελλάδα, βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να έχει συναντήσεις γνωριμίας με τους αρμόδιους για την οικονομική πολιτική της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Ο Πρέσβης κ. Πηρς συζήτησε σημαντικά διμερή και περιφερειακά ζητήματα με τους Έλληνες αξιωματούχους. Αναγνώρισε τις σημαντικές θυσίες που έχουν γίνει από τον Ελληνικό λαό, τονίζοντας ταυτόχρονα τη θέση των Ηνωμένων Πολιτειών ότι η Ελλάδα θα πρέπει να συνεχίσει τις διοικητικές και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και να ασκεί συνετή δημοσιονομική πολιτική. Κατά την άποψη των Ηνωμένων Πολιτειών, η Ελλάδα πρέπει να πραγματοποιεί μεταρρυθμίσεις που την καθιστούν πιο ελκυστική σε ξένες επενδύσεις, ώστε η χώρα να μπορεί να τηρήσει τις διεθνείς υποχρεώσεις της και να επανέλθει στην ευημερία.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *