Τελευταία Νέα

Και ποια είναι η αλήθεια. !! Τι κάνει το ΙΝΚΑ

Το ΙΝΚΑ έχει κάνει αγώνες και συνεχίζει στην καθημερινή ανηφόρα των παραλείψεων της δημόσιας αρχής.

1. Για τα υπερβολικά τέλη κυκλοφορίας στο….

(ΣτΕ) και δικαιώθηκαν όλοι οι Έλληνες καταναλωτές.
2. Για τα απίστευτα διόδια (η αγωγή μας σέρνεται με τα δικονομικά τεχνάσματα των εργολάβων).
3. Για το χαράτσι της ΔΕΗ Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών Εφετείο Α.Π. και τώρα Ολομέλεια Α.Π. δικαιώθηκαν όλοι οι Έλληνες πολίτες Καταναλωτές.
4. Για τον αναγκαστικό νόμο με τις απίστευτες παραλείψεις του ΟΑΕΕ 78 σελίδες δικόγραφο του ΙΝΚΑ με την πρόταση μας για αναλογικότητα εισφορών και εισφοροδοτικής ικανότητας και παροχών.
5. Για την απίστευτη κατάσταση στην υγεία των Ελλήνων Πολιτών Καταναλωτών ΕΟΠΥ τώρα ΠΕΔΥ με την Αγωγή μας το λόγο έχουν οι Δικαστές μας.
6. Για την κινητή τηλεφωνία, επίτευξη φιλικής επίλυσης 634 καταγγελιών.
7. Για την Ψηφιακή τηλεόραση. Η πρόταση του ΙΝΚΑ στην ΕΤΤ ενσωματώθηκε στην προκήρυξη του διαγωνισμού και αποτελεί δέσμευση για τον μοναδικό πλειοδότη την DIGEA
8. Επαναληπτικά Μποϊκοτάζ κατά των Ολλανδικών και των Γερμανικών εταιριών και προϊόντων μείωση πωλήσεων 38%. Η δράση μας προβλήθηκε στα μεγαλύτερα ΜΜΕ της Ευρώπης, εκτός από τα ΜΜΕ σας της Ελλάδας.
9. Για την απίστευτη ΠΟΛ 1077 η Αίτησή μας 3589/08.06.2012 στο ΣτΕ συζητήται.
10. Για το ΤΡΑΜ ΤΑΝΚ που ισοπεδώνει δενδροστοιχίες πεζοδρόμια καταστήματα δρόμους και ιδιοκτησίες η Αίτησή μας στο ΣτΕ συζητήται.
11. Για την μείωση των ναύλων της ακτοπλοϊκής γραμμής Κυλλήνη –Ζάκυνθο το ΙΝΚΑ πετύχαμε την μείωση κατά 50%
12. Αμέτρητες Ουσιαστικές παρεμβάσεις και επιτυχημένες ρυθμίσεις και αποφάσεις Ειρηνοδικείων του Ν Κατσέλη 3869/2010, 4161/2013. Ανυποχώρητο αίτημά μας να σταματήσει κάθε σκέψη κατάργησης του.
13. Για το γάλα πού ενώ είναι άσπρο, από την πολύ σκόνη πάνω του θα γίνει μαύρο, όπως και οι ντομάτες. Θέλουμε πραγματικές και όχι πλασματικές τιμές και αληθινές ετικέτες προέλευσης, το καταλάβατε αυτό ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, σε όλα τα προϊόντα και στο γάλα και όχι μόνο χώρας ΕΕ, όπως π.χ. πατάτες, όσπρια, οπωρολαχανικά, τυροκομικά προϊόντα υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Καταλάβατε κύριε Σκορδά ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ – ΧΩΡΑ ΠΑΡΟΧΟΥ.
14. Φρέσκο γάλα 4 ημερών το πολύ και σε τιμές με βάση το κόστος αγοράς από τον κτηνοτρόφο που το αγοράζει η βιομηχανία 0,40 λεπτά το λίτρο. άρα ο καταναλωτής να το αγοράζει το ανώτερο στα 0,90 το λίτρο.
15. Και δεν είναι μόνο αυτό η βιομηχανία παράγει γάλα πολλών ταχυτήτων όπως μιας εβδομάδας, μακράς διαρκείας, υψηλής παστερίωσης (0) μηδέν λιπαρά και, και, και, και, χάνει η μάνα το παιδί
16. Γάλα μιας ημέρας είναι λάθος.Γάλα 4 ημερών ως φρέσκο και τέλος το γάλα ,το ψωμί , το νερό πρέπει να απαλλαγούν από τον Φ.Π.Α.
Το ΙΝΚΑ έχει προσφέρει πολλά και αδιάκοπα συνεχίζει να προσφέρει, πολύ περισσότερα αντίστροφα με την παράλειψη της υποχρέωσης του κράτους, προς τις οργανώσεις καταναλωτών πού προσπαθούν με πενιχρά μέσα να προστατεύσουν από το απόλυτο χάος της αγοράς.
Ποιο αντίστροφα ακόμα, η φορολογική αρχή, παρότι οι Ενώσεις Καταναλωτών δεν έχουμε εισόδημα η αποδοτέους φόρους, μας ψάχνει για τυπικές παραλείψεις για να κάμει βεβαιώσεις προστίμων, με τους Θαλασσίους ελέφαντες του κου Χάρη Θεοχάρη, όπως λέμε : Τα χημικά της Συρίας στο ΔΤ 502/01.02.2014.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *