Ο λύκος κράζει τα πρόβατα

Γράφει ο «αναγνώστης.»

«Πρόβατα ξυπνάτε, η σειρά σας έρχεται», σιγά τον στίχο και σιγά την φιλοπατρία. Ο λύκος ντύθηκε πρόβατο και καλεί σε επανάσταση. Πότε;…

Και τότε και τώρα (για να είμαι ειλικρινής). Ναι, διότι ο κ. Νότης, πάντα καλούσε σε εξέγερση, και πάντα ερέθιζε την λαϊκή οργή, και πριν τη χούντα του μνημονίου το έκανε αλλά και τώρα το κάνει. Γιατί, όμως, τώρα; 
Τόσα χρόνια μίλαγε και τα έλεγε και καλά έκανε, τώρα όμως γιατί; Γιατί καλεί τώρα σε επανάσταση; Τώρα που πέφτουνε; Τώρα που στις 25 Μάιου διά της εκλογικής οδού, θα αποτελούν παρελθόν; Ποιον θέλει να σώσει τώρα ο αυτόκλητος τσομπάνης του ελληνικού λαού, ένα σύστημα το οποίο παραπαίει και ζαλίζεται από την σφαλιάρα του «μπαλτάκος gate» η έναν λαό που κοπάδι τον ανεβάζει και κοπάδι τον κατεβάζει;

Η Ουκρανία δεν είναι μακριά από δω, ούτε και η Αίγυπτος, διότι η «επανάσταση» πέρα από την δυνατότητα που θα δώσει στο σύστημα να φέρει το χάος στην Ελλάδα, δεν θα βοηθήσει τον Έλληνα πουθενά αλλού! Άρα για πια επανάσταση μας ομιλεί ο αυτόκλητος σταβλάρχης του πενταγράμμου; Για την επανάσταση της Ουκρανίας ή της Αιγύπτου; Για την επανάσταση που θα την κάνει ο λαός, αλλά όπως γίνεται πάντοτε, ξένα πρακτόρια θα εισχωρήσουν στα σπλάχνα της, και το κεφάλαιο θα την ποδηγετήσει προς όφελος δικό του; Ας μου πει κάποιος Έλληνας πατριώτης ποια επανάσταση δεν ποδηγέτησε το κεφάλαιο, και εγώ θα το βουλώσω! Μία! 

Ας μου πει κάποιος μία! Ποια, την Οκτωβριανή που την κόψανε και την ράψανε και την φόρεσαν ριγέ στολή κατάδικων του ρωσικού λαού στα γκουλάκ η την επανάσταση στο πολυτεχνείο που την κάνανε «συναυλία» και «ήλιο νοητό της αδικίας» για να μην ακούγονται οι κραυγές των αδελφών Κυπρίων από τις σφαγές των τούρκων.

Μη πλανάσαι, αδερφέ μου Έλληνα! Μη σε γοητεύει η αντιγερμανική ρητορεία του κ. Τράγκα, ούτε ο επαναστατικός λόγος του κ. Νότη. Και οι δύο αυγά σπάνε για να φτιάξει ομελέτα το σύστημα. Και οι δύο χτυπούν μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Και οι δύο είναι το βαρύ «πυροβολικό» του συστήματος, που σκοπό έχουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του λαού, και αφού το πετύχουν, εν συνεχεία να δουλέψουν για το σύστημα. Μα τα λέει ο κ. Τράγκας, θα μου πει κάποιος, κάθε πρωί κράζει του νταβατζήδες των καναλιών, χτυπά το «τέταρτο ράιχ» της Μέρκελ, βγάζει στις εκπομπές του την χρυσή αυγή και ξεμπροστιάζει την μνημονιακή «χούντα», πως είναι δυνατόν; Είπα, μια στο καρφί και μια στο πέταλο! 

Όλα αυτά τα κάνει για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του λαού και αφού το πετύχει, όταν το σύστημα τον χρειαστεί, είναι έτοιμος να χτυπήσει! Και ακριβώς έτσι έκανε! Την Πέμπτη 10/4/2014, και αφού είχαν προηγηθεί οι τρομερές αποκαλύψεις του «μπάλτα gate» που φανερώνουν την σκευωρία που έχει στηθεί κατά της χρυσής αυγής, μίλησε για συμβόλαιο θανάτου από μανιάτες κατά του υπουργού δικαιοσύνης! Τρομερό! Το είχαν δημοσιεύσει τα παραπολιτικά, λέει, και είχε έγκυρες πληροφορίες! Ποιες πληροφορίες; Παραμύθι! Το άλλο με το συμβόλαιο ζωής της κοκκινοσκουφίτσας με τον λύκο και τους εφτά νάνους, το ξέρει κανείς; Το δημοσίευσε ο Η.Τ ο εξωγήινος στον πλανήτη Άρη!

Βλέπεις, λοιπόν, αδερφέ μου Έλληνα, πόσο καλά έχει στηθεί η ορχήστρα του συστήματος! Όταν φαλτσάρει ο κ. Πρετεντέρης, έχουν τον κ. Τράγκα για να «τραγουδάει» για πάρτη τους. Διότι ήταν σίγουρο ότι τα μεγάλα κανάλια θα καούν στην συνείδηση του λαού με το «λέγε λέγε» υπέρ του μνημονίου. Άρα τι κάνανε; Άνοιξαν την πλατφόρμα στα μικρά με ταμπέλα «αντιμνημονιακή» ώστε να υποδεχτούν τους δυσαρεστημένους. 

Και αφού κερδίσουν την εμπιστοσύνη του λαού, την δύσκολη ώρα για τους τοκογλύφους, να ψάλουν αυτοί τον ύμνο του συστήματος. Έτσι λειτουργούν, και έτσι θα λειτουργούν! Και όπως ο κ. Μπαλτάκος θέλησε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κας και συντόνιζε τον λόγο του με τον λόγο της χρυσής αυγής, έτσι κάνουν και αυτοί, η δήθεν διωγμένοι από το σύστημα, αλλά πάντα εκεί, στο γυαλί, με τις δικές τους εκπομπές. Χρόνια ακούω ότι τους κυνηγάει το σύστημα και χρόνια εκεί είναι. Και ο Τράγκας και ο Χίος. Όσο για το παραμύθι ότι είναι σε μικρά κανάλια με εμβέλεια μόνο στο λεκανοπέδιο, ας πάνε να το πούνε αλλού, όποιον δεν θέλει το σύστημα, όχι εκπομπή δεν του δίνει, αλλά ούτε μονόστηλο στις ειδήσεις για το λιώσιμο των πάγων.

Συνεπώς, αδερφέ μου Έλληνα, όσο μπορείς να βλέπεις και να ακούς τα πάντα με διάκριση και κριτική σκέψη. Διότι οι καιροί είναι πονηροί κι οι υποψήφιοι τσομπάνηδες πολλοί. Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να καρπωθούν την οργή του λαού για δικό τους όφελος. Ο αληθινός ηγέτης όμως, δεν αφορίζει τον λαό με την ταμπέλα του «πελάτη», ούτε ομιλεί για προβατάκια, αλλά σαν αληθινός άντρας βάζει την ψυχή του για χάρη του λαού, μπαίνει ο λόγος του ασπίδα μπροστά στα βέλη της λοιδορίας και της χλεύης του πολιτικού συστήματος που πρώτα έφτιαξε τα παραβουλευτικά καταστήματα των κομμάτων αγοράζοντας ψήφους και τώρα σαν μέγας υποκριτής, θέλει να σώσει και τους «πελάτες» του από την χρεοκοπία. 

Ναι, έτσι, λένε, αλλά λένε ψέματα, στην πραγματικότητα θέλουν να σώσουν τους «πελάτες» από την χρεωκοπία για μην φαλιρίσουν και τα παραβουλευτικά καταστήματα των κομμάτων της μεταπολίτευσης. Διότι αυτοί που εμπορεύτηκαν την δημοκρατία και έκαναν το κοινοβούλιο, εμπορικό κέντρο συνειδήσεων, είναι αδύνατον να πουν την αλήθεια, όταν μιλάνε το ψέμα, κακοποιούν την αλήθεια, και μόνο την αλήθεια.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *