Χιονίζει γύρω από τη Λαμία – Βγήκαν στο δρόμο οι αλατιέρες

Η επέλαση του χιονιά ξεκίνησε και στη Φθιώτιδα – Τα μηχανήματα βγήκαν στους δρόμους – Μέχρι τη θάλασσα θα φτάσει το χιόνι…

Από νωρίς το πρωί ξεκίνησε να χιονίζει σε ημιορεινές και ορεινές περιοχές της Φθιώτιδας. Αυτήν την ώρα γύρω από τη Λαμία έχουμε ελαφρά χιονόπτωση, ενώ αργότερα αναμένεται να χιονίσει και μέσα στην πόλη.

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, αφού χιονίζει στο δρόμο προς Δομοκό, προς Μπράλο και προς Καρπενήσι. Αυτή την ώρα δεν χρειάζονται αλυσίδες, αλλά μπορεί να τις χρειαστούν ανά πάσα στιγμή.

Οι αλατιέρες έχουν ήδη πιάσει δουλειά, ενώ στο πόδι είναι και η τροχαία για να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς. Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής δεν υπάρχει στην εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών.

Μέσα στη Λαμία καθώς και στις παράκτιες περιοχές του Μαλιακού θα ξεκινήσει να χιονίζει από το μεσημέρι και μετά.

Από αργά το βράδυ της Δευτέρας αναμένεται σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων, ωστόσο θα συνεχίσει να χιονίζει στη νότια Φθιώτιδα μέχρι τις πρωινές ώρες της Τρίτης.

Από το μεσημέρι της Τρίτης τα χιόνια θα σταματήσουν παντού στη Φθιώτιδα και θα περιοριστούν στην Εύβοια, Βοιωτία και Αττική.

Ωστόσο, ο υδράργυρος θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα όλες τις επόμενες ημέρες μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη αναμένεται ολικός παγετός με τη θερμοκρασία να είναι αρνητική καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Lamiareport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *