«Θα ανέβουμε, έστω και ως δεύτεροι»

Σχεδόν σίγουρος ότι ο Άρης θα κερδίσει την άνοδο στη Football League είναι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Ο τεχνικός των «κίτρινων» μίλησε στη Nova και όπως είπε, εκτιμά πως έστω και ως δεύτερη θα ανέβει στην Β’ Εθνική η ομάδα της Θεσσαλονίκης, παρά το γεγονός ότι μόνο η πρώτη ΘΈΣΗ οδηγεί σε αυτήν.
«Εμείς κάνουμε αυτό που μπορούμε, ώστε να ολοκληρώσουμε την αποστολή μας. Το τελευταίο δίμηνο η ομάδα πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, έχοντας θετικά αποτελέσματα. Εκτιμώ ότι θα ανέβουμε, έστω και μέσω της δεύτερης θέσης η οποία, κατά πιθανότητα, θα είναι προνομιούχος», είπε και ξεκαθάρισε: «Δεν ήταν αυτή η επιθυμία μας, αλλά ίσως είναι ένας δρόμος για να πετύχει η αποστολή μας. Βέβαια, πρέπει να περιμένουμε και το αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα και κατόπιν να πούμε περισσότερα», καταλήγει.
Όπως έχει φανεί εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες ομάδες της Γ’ Εθνικής που θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση του ομίλου τους θα ακολουθήσουν αυτές που θα βγουν πρώτες, καθώς είναι πιθανό να μην συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός ομάδων. Αρκετοί σύλλογοι αναμένεται να δηλώσουν συμμετοχή στην ερασιτεχνική κατηγορία, όπως ο ΟΦΗ και η Νίκη Βόλου.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *