Στη δημοσιότητα επιστολή Βενιζέλου προς Αβραμόπουλο από το ΠΑΣΟΚ

Στη δημοσιότητα έδωσε την Παρασκευή ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιστολή προς τον υπουργό Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο, με ημερομηνία…

16 Οκτωβρίου, στην οποία είχε εσωκλείσει φάκελο με το ιστορικό της υποθεσης για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, κάνοντας λόγο για «χυδαία και συκοφαντική προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ». Προσθεσε ότι οι απόψεις του κ. Τσίπρα «υπερασπίζονται τις αμαρτωλές συμβάσεις».

Με αυτό τον τρόπο το ΠΑΣΟΚ θέλει να καταδείξει ότι ο υπουργός Άμυνας ήταν πλήρως ενημερωμένος πριν δώσει τις απαντήσεις που έδωσε στον κ. Τσιπρα.

Σημειώνεται ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θεώρησε ότι σε απάντησή του στον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Αβραμόπουλος δεν τον κάλυψε ως παλαιότερο υπουργό Άμυνας που είχε χειριστεί το θέμα, με τη φράση που είπε στη Βουλή «αν δεν είχαν λειτουργήσει κάποιοι υποβρυχίως δε θα είχε υπάρξει πρόβλημα».

Κύκλοι του κ. Αβραμόπουλου, πάντως, είπαν την Πέμπτη ότι ο ίδιος ο υπουργός διευκρίνισε στους δημοσιογράφους μετά την ομιλία του ότι η αποστροφή του αφορούσε την υπουργία Τσοχατζόπουλου.

«Φυτώριο σκανδάλων», του οποίου γνωρίζουμε μόνο ένα μέρος, χαρακτήρισε την υπόθεση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την Πρώτη Γραμμή.

skai.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *