ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

Τον τελευταίο καιρό παρακολουθώντας αυτά που λαμβάνουν θέση στη χώρα μας αναρωτιέμαι ποια είναι η θέση μας απέναντι σε αυτό τον πόλεμο; Πότε κάτι μας αφορά και πότε διεκδικούμε την δικαιοσύνη;

Με αιτιολογία υποθέτω την κρατική μέριμνα για τις οικονομικά αδύναμες ομάδες πληθυσμού δικαιολογείται πλέον η νομοθετημένη άσκηση ¨ βίαιης εξουσίας¨ η οποία για μία ακόμη φορά ενισχύει αυτούς που κρατούν τα οικονομικά κεφάλαια στην Ελλάδα, βιομήχανους και super market, και εξαναγκάζει αυτούς που δεν έχουν πλέον να φάνε να….
καταναλώσουν «ληγμένα προϊόντα»!!!

Ποιος να το περίμενε ότι η έκφραση « Ληγμένα πίνεις ;» θα γινόταν πραγματικότητα;

Ποιος να το πίστευε ότι η χώρα που εμπνεύστηκε τον πολιτισμό , την τέχνη, τις επιστήμες και την δημοκρατία, η χώρα που αντιστάθηκε με θάρρος σε όλα τους επίδοξους καταπατητές, που καλλιέργησε με το φως της συνειδήσεις σε όλη την παγκόσμια κοινότητα να υποκύπτει σήμερα σε ένα καθεστώς σκοταδισμού και τρόμου.

Η Ελλάδα βρίσκεται σε πόλεμο! Όχι τον πόλεμο έτσι όπως τον γνώριζε όλα τα προηγούμενα χρόνια γιατί σε αυτόν γνωρίζει πώς να αντισταθεί, έτσι όπως αντιστάθηκε και στέφθηκε νικήτρια ακόμη και μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς.

Η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα πόλεμο συνείδησης. Όπλο τους ο τρόμος. Στόχος ο αργός θάνατος του ελληνικού πνεύματος.

Τι όπλα χρειαζόμαστε για να νικήσουμε τον τρόμο;

Να αποφασίσουμε τι σημαίνει ύψιστο για εμάς σαν ελληνικό έθνος! Να εντοπίσουμε τον πραγματικό εχθρό και να πολεμήσουμε όπως πάντα ξέραμε….. Ο πραγματικός εχθρός είναι μέσα στο σπίτι μας, στην οικογένειά μας….

Να πολεμήσουμε για να νικήσουμε και όχι για να μην χάσουμε!

Θυμήσου Έλληνα τι είπαν για εσένα…….:

¨Η τελευταία λέξη της γης, όταν θα αφήνει την τελευταία της πνοή, θα είναι Ελλάς¨


Jean Richepin (1849-1926) πρόεδρος Γαλλικής Ακαδημίας και συγγραφέας

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *