Εκτός από την χαζοαριστερά υπάρχει και η θεοαριστερά.

Γράφει: Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η σωτηρία κανενός άλλου λαού, όχι γιατί θέλω το κακό τους, απλά γιατί…

υπάρχουν άλλοι ανώτεροι εμού, όπως είναι οι θεοί ο ΟΗΕ ο Τσίπρας η Κανέλη ο μέγας παγκοσμιοπιοιτής Παπανδρέου κτλ, που πιστεύουν ότι μπορούν να σώσουν όλον τον πλανήτη.

Παρακολουθώ αδιάλειπτα την συμπεριφορά των αριστερών κομμάτων, μιας και ήμουν παλαιότερα αριστερός και πολλές φορές αναρωτιέμαι αν είναι οι ηγέτες της ελληνικής αριστεράς είναι εξωγήινοι ή μήπως το γεγονός ότι είναι άθεοι τους δύνη την εντύπωση ότι θα γίνουν οι ίδιοι κάποιοι στιγμή θεοί.

Ενδεχομένως δηλαδή αυτή η αμφισβήτηση της αριστεράς προς τον θεό να γίνεται μόνο για λόγους αντιπολίτευσης προς τον θεό, τον οποίο όταν αποκαθηλώσουν θα πάρουν αυτοί την θέση του, αλλιώς πως μπορεί να εξηγηθεί η χωρίς όρια φιλευσπλαχνία της αριστεράς προς τους φτωχούς όλης της γης τους οποίους ονειρεύεται να φέρει στην Ελλάδα για να ευλογεί ο Τσίπρας με την Κανέλη τις θέσεις εργασίας και το ψωμί να φτάνει για όλους.

Καμιά φορά σκέφτομαι ότι ίσως είναι καλύτερα για όλους τους ανθρώπους στην γη, να εκλεγούν κατευθείαν ο Βενιζέλος ο Τσίπρας και η Κανέλη στον ΟΗΕ και από εκεί να ξεδιπλώσουν τις θειικές τους ικανότητες προς όφελος όλου του κόσμου.

Άκουγα όταν ήμουν μικρότερος ότι όταν ο Θεός έφτιαξε τον κόσμο, κράτησε την Ελλάδα για πάρτη του ως το καλύτερο μέρος του κόσμου, να είμαι ειλικρινής δεν πίστευα σε τέτοια παραμύθια, βλέποντας όμως την εμμονή της αριστεράς να φέρει όλους τους φτωχούς του κόσμου στην Ελλάδα, άρχισα να σκέπτομαι μήπως ξέρουν κάτι παραπάνω οι Τσίπρας Κανέλη Βενιζέλος για την θειική αποστολή της Ελλάδος που εγώ δεν πίστευα;

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *