Ρέθυμνο: Της έταξε γάμο και την έβγαλε στο κλαρί

Ένας Βούλγαρος 32 ετών και δύο γυναίκες απο την Βουλγαρία 37 και 53 ετών, μαζί με έναν 61χρονο Ρεθυμνιώτη συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για σωματεμπορία, σε βάρος 22χρονης κοπέλας απο την Βουλγαρία.

Όπως προέκυψε ύστερα από καταγγελία της 22χρονης γυναίκας, ο 32χρονος εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη οικονομική κατάστασή της και ισχυριζόμενος ότι θα την παντρευτεί, την έπεισε να διαμένει στο ίδιο διαμέρισμα, με τον ίδιο και ακόμη τρία άτομα ομοεθνείς τους, ηλικίας 47, 37 και 53 ετών.

Οι τέσσερις Βούλγαροι, κρατούσαν παρά τη θέληση της 22χρονης κοπέλας τα ταξιδιωτικά της έγγραφα, ασκούσαν σε βάρος της σωματική και ψυχολογική βία, και την είχαν φυλακισμένη.

Από την έρευνα προέκυψε ότι την εξανάγκαζαν να εκδίδεται, έναντι χρηματικής αμοιβής, στο διαμέρισμα όπου διέμεναν αλλά και σε σπίτια των πελατών, όπου την μετέφερε ο 61χρονος Ρεθυμνιώτης.

Προχθές το βράδυ, η 22χρονη κατάφερε να διαφύγει από τον 61χρονο, ο οποίος την είχε μεταφέρει σε σπίτι πελάτη.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν και συνέλαβαν τον 32χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν τα ταξιδιωτικά έγγραφα της 22χρονης, την 37χρονη, την 53χρονη και τον 61χρονο, ενώ αναζητείται ακόμη ένας αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας ηλικίας 47 ετών.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *