ΔΗΚΚΙ:ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΑΤΟΧΗ

Βαλλόμεθα κι εκ των έσω. ΘΕΛΟΥΝ ΑΙΜΑ. Κι άλλο αίμα.

Η παρακάτω κατάπτυστη παράγραφος είναι στην δεύτερη σελίδα του μνημονίου 3:

“Σε συμφωνία με τους στόχους της εθνικής πολιτικής, ο πληθυσμός θα έχει πρόσβαση σε βασικά δημόσια αγαθά (νερό, φυσικό αέριο, ηλεκτρισμό) και υποδομές που προτάσσει το εθνικό συμφέρον, υπό την προϋπόθεση ότι βρίσκεται σε συμμόρφωση με την συνθήκη της ΕΕ και τους αντίστοιχους δευτερεύοντες νομικούς κανόνες”.

Δηλαδή, αφού το χρηματιστικό κεφάλαιο φαίνεται ότι έχει εξασφαλίσει πως θα….
αποκτήσει την ιδιοκτησία των μέχρι τώρα ελληνικών δημοσίων επιχειρήσεων νερού, φυσικού αερίου, ηλεκτρισμού και υποδομών (δρόμους, κλπ) και μάλιστα αντιδημοκρατικά και αντισυνταγματικά, δηλαδή χωρίς έγκριση των αποκρατικοποιήσεων από την Ελληνική Βουλή, θέτει όρο ότι ο ελληνικός πληθυσμός θα έχει πρόσβαση σε αυτά, μόνο υπό την προϋπόθεση ότι θα βρίσκεται σε συμμόρφωση στις συνθήκες και κανόνες που τίθενται.

Δηλαδή ότι οι πολίτες δεν θα μπορούν να βγαίνουν από τα σπίτια τους και να πατούν στους δρόμους ή να πίνουν νερό ή να μαγειρεύουν το φαγητό τους, αν όποια μελλοντική κυβέρνηση δεν εκπληρώνει τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει.

Ούτε αυτό είναι τεχνητός εκβιασμός και κατοχή; Τότε τι είναι;

Ούτε αυτός είναι εξαναγκασμός σε φτώχεια και βάρβαρη σκλαβιά; Τότε πια τι είναι;

Ούτε αυτή η ταπεινωτική φυλακή του πληθυσμού αντίκειται στους νόμους; ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ

Λυπούμαστε ότι βαλλόμεθα κι εκ των έσω. Θέλουν αίμα. Κι άλλο αίμα.

Συλλυπητήρια και σε όποιους πολιτικούς ξεπουλάνε τη χώρα και στη συνέχεια αποδέχονται έστω και την ανάγνωση τέτοιων παραγράφων, αλλά ταυτόχρονα διατείνονται ψευδώς ότι είναι πατριώτες ή/και σοσιαλδημοκράτες / κεντροαριστεροί.

To ΔΗΚΚΙ – Σοσιαλιστική Αριστερά αναδεικνύει το ζήτημα, καταγγέλλει την τρικομματική κυβέρνηση των δοσιλόγων και καλεί σε ανένδοτο αγώνα «ώσπου η δημοκρατία να νικήσει στην πατρίδα», με επανειλημμένες προτάσεις δυσπιστίας και με πλήθος συλλαλητηρίων και κινητοποιήσεων. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ (Τελευταία παράγραφος σελίδας 2)

http://www.thepressproject.gr/article/31148/TO-MNIMONIO-3-METFRSMEN

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *