Τελευταία Νέα

ΚΟΛΑΣΗ στα εντόσθια του ψευδοΠΑΣΟΚ… Κόλαση?… Τόσο μικρή τη κάναμε?…

— Ο τύπος, μα ποιος τύπος, οι ΤιΒές με άναρθρε κραυγές και τεράστιους τίτλους, μεγαλοποιούν ένα θεματάκι, που δεν θα….

έπρεπε να υπάρχει ούτε στα ψιλά της στήλης με τις κηδείες.
— Ενδεικτικό, το ευπρεπώς ολιγόλογο «άρθρο» στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ… Ευτυχώς…. Τι τον ήθελαν τον τεράστιο τίτλο των ασημαντοτήτων???
— Ο Βενιζέλος μπούκαρε έξαλλος στο γραφείο του ΓΑΠ!
— Κόλαση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ!
— Πολλές φωνές ακούγονται αυτή την ώρα μέσα από το γραφείο του Βαγγέλη Βενιζέλου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είναι έξαλλος με το αντάρτικο του ΓΑΠ και πριν πάει στο γραφείο του είχε περάσει από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού , όπου υπήρξε μεταξύ τους έντονο φραστικό επεισόδιο. Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα βγάλει δήλωση αποδοκιμασίας για Γιώργο Παπανδρέου και Απόστολο Κακλαμάνη.
— Και ένα «ωραίο» σχόλιο-αβάντα στον τρισάθλιο γκαγκά:
— Ο Τούρκογλου μέτρα μέρες!
— Η αλήθεια είναι ότι ο Βενιζέλος δεν ελέγχει πια ούτε το κόμμα του.
Σε λίγες εβδομάδες κανείς δεν θα υπολογίζει αυτή τη χοντρόμπαλα, που θα παρακαλάει τους Εβραίους της Θεσσαλονίκης να τον προστατέψουν από τους 10.000.000 εξαγριωμένους Έλληνες.
Αυτό το έκτρωμα ανθρώπινου σώματος θα θαφτεί όπως όπως σε μια ερημιά της αλλοδαπής όπου θα αυτοεξοριστεί για να γλιτώσει τη ζωή του, γιατί στην Ελλάδα ακόμη και τον τάφο του θα ρημάξει ο εξαθλιωμένος Έλληνας ψάχνοντας για εκδίκηση σε χρόνο που οι σημερινοί πολιτικάντηδες της συγκυβέρνησης δεν θα απολαμβάνουν την προστασία της αστυνομίας.
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
==== Ποια κόλαση και ποιος καβγάς μωρέ???…. Για μια σφραγίδα, που ήδη είναι υπό εξαφάνιση από όλους τους πράσινους απατεώνες??? ΚΑΙ ΦΤΑΊΕΙ μόνο ο χοντρόμπαλος Βενιζέλος??? Τι διαφορετικό πολιτεύεται από τον γκαγκά Παπανδρέου???
ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ…..

tsoutsouneros.arvanitis.eu

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *