Ο Ρέππας μίλησε… αντί του Γιώργου

Στη συνέντευξη που παραχωρεί σήμερα στον «Κόσμο του Επενδυτή», ο Δημήτρης Ρέππας εμφανίζεται να ομιλεί και… για λογαριασμό του Γιώργου Παπανδρέου. Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης έχει εξαιρετικά ανεβασμένες πολιτικά μετοχές, μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό. Πολλοί μάλιστα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι στην παρούσα συγκυρία ο Δημήτρης Ρέππας αποτελεί προνομιακό συνομιλητή του…..
Γιώργου Παπανδρέου.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν, τα όσα λέει ο άλλοτε επικεφαλής της ομάδας των «λοχαγών», που συνέβαλε τα μέγιστα στην εκλογή του Κώστα Σημίτη στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ το 1996, έχουν ξεχωριστή σημασία. Και λέει πολλά.

Τάσσεται κατά των πρόωρων εκλογών. Σημειώνει ότι δεν θα οδηγήσουν στην εκλογή μιας ισχυρής μονοκομματικής κυβέρνησης, και αναρωτιέται γιατί δεν μπορεί να υπάρξει σήμερα συναίνεση, αλλά θα ήταν εφικτή μετά από μια συγκρουσιακή εκλογική αναμέτρηση. «Τη συναίνεση θα την επιβάλλει η ζωή», σχολιάζει με νόημα, προτού επαναλάβει τις επιθέσεις κατά το ΣΥΡΙΖΑ, για την τακτική που έχει επιλέξει ο Συνασπισμός απέναντι στην Κυβέρνηση.

Ο Δημήτρης Ρέππας επιχειρεί να καθησυχάσει τους δημοσίους υπαλλήλους, που διαβάζουν και ακούν ότι απειλούνται οι θέσεις εργασίας τους, ενώ αναφέρεται και στο δημοψήφισμα το οποίο σχεδιάζει η Κυβέρνηση για το φθινόπωρο. Ουσιαστικά αποκαλύπτει ότι οι κάλπες με τα θεσμικά διλήμματα που θα τεθούν στους πολίτες, συνιστούν μια πολιτική μεθοδολογία για να εκτονωθεί η κατάσταση. Και να επιχειρήσει η Κυβέρνηση να ανακάμψει.

Home

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *