ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ : ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΜΟΙΡΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΗ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!

Προχτές Παρασκευή και 13 ( του Οσίου Μήτσο-τάκη μεγάλη η χάρη του ) κατέβαινα την Τζών Κέννεντυ και καθώς είχα και μια λιγούρα είπα να σταματήσω και να χτυπήσω κάνα σουβλάκι . Περίμενα την σειρά μου για να εξυπηρετηθώ και σκάνε μύτη 2 Pakistan Boys άφησαν πάνω στο πάγκο κάτι φυλλάδια , πέρνω ένα έτσι από περιέργεια να δω τι είναι και βλέπω με μεγάλη μου έκπληξη ότι είναι διαφημιστικό φυλλάδιο του Δήμου Περιστερίου με θέμα την απογραφή στο Περιστέρι . Εγώ δεν είπα τίποτα έκανα το κορόιδο και άκουγα τους πελάτες που το σχολίαζαν , γιατί να μοιράζουν τα φυλλάδια του Δήμου Πακιστανοί και…..
εν συνεχεία σπεύδω να τους φωτογραφίσω (γιατί έχω και ένα μικρό βίτσιο με τις φωτογραφίες ) από πίσω βεβαια τούς φωτογράφισα , γιατί δεν μου φταίνε σε τίποτα οι άνθρωποι να φαίνεται η φάτσα τους και το άφησα έτσι το θέμα δεν ασχολήθηκα !!!Aμ έλα μου ντέ που δεν με άφησε εκείνο!Δείτε τι έγινε παρακάτω Χθές 16 Μαΐου πήγα να καλύψω την συγκέντρωση που έκανε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κος Χάρης Καστανίδης στο ΚΥΒΕ Περιστερίου και εκεί που περιμέναμε την άφιξη του υπουργού
να σου και έρχεται ένα Pakistan Boy, μπαίνει μέσα στο ΚΥΒΕ και βγαίνει μετά από λίγο κουνάμενος λιγάμενος με δυο πακέτα διαφημιστικό υλικό του Δήμου Περιστερίου .Η πλακα ήταν ότι όσοι τον είδαν άρχισαν να τσιμπιούνται μεταξύ τους , πολίτες και αστυνομικοί , με το θέαμα που είδαν και ήταν αρκετός κόσμος !!! ( μη γράψω τη σχολίαζαν γιατι δεν κάνει ) . Τραβάω πάλι άλλη μια φωτογραφία ( είπαμε εχω βίτσιο με τις φωτογραφίες ) και εως σήμερα το μεσημέρι έψαξα το θέμα αυτό , όπου διαπίστωσα με λύπη μου ότι όλοι οι διανομείς ήταν αλλοδαποί !!!Και ερωτώ τον Κο Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη γιατί όλοι ξένοι και κανένας Έλληνας ; Και μη μου πείτε ότι δεν πάνε γιατί είναι λίγα τα χρήματα , γιατί αυτά είναι παραμύθια ! Ένα μπράφ άμα κάνω θα σου μαζέψω 50 για πλάκα που έχουν να κάνουν μεροκάματο κάτι μήνες και έχουν ξεχάσει πως είναι το ευρώ !!!
Βέβαια δεν μιλάω ρατσιστικά γιατί έχω πάει στις χώρες τους και έχω κανει παρέα με πολλούς ανθρώπους και ξέρω πως είναι τα πράγματα , απεναντίας καλά έκανες Δήμαρχε και τους έδωσες δουλειά , αλλα θα μπορούσες να μοιράσεις το καρπούζι στην μέση , να πάρουν και κάνα μεροκάματο μερικοί Περιστεριώτες ! Μετά μη μου βγαίνεις δεξιά και αριστερά και λές ότι το Περιστέρι είναι ένας φτωχός Δήμος και ότι οι πολίτες του έχουν χτυπηθεί από την ανεργία !Και μη μου πεις ότι εσύ δεν ξέρεις τίποτα ότι τάχα μου αυτοί που αναλάβανε την προώθηση τους προσλάβανε και αλλα τέτοια μη μου πείς πάλι οτι δεν ξέρεις τίποτα για τη μαύρη εργασία . Μη μου πείς οτι δεν ξέρεις οτι δουλεύουν ανασφάλιστοι . Μήπως θα έπρεπε ο Δήμος να δείξει το καλό παράδειγμα και οχι να πρωτοστατεί σε αυτό . Να μη ξεχνάμε οτι δεν είναι η πρώτη φορά γιατι την ίδια τακτική ακολουθήσατε στην διανομή των προσωπικών σας εντύπων στις εκλογές .Αφού ξέρω ότι αμα θες εσύ βάζεις παντού τους δικούς σου όρους ! Γι αυτό βρες καμιά άλλη δικαιολογία .Είσαι ο Πρώτος πολίτης του Δήμου Περιστερίου και από εσένα περιμένουμε να δώσεις το καλό παράδειγμα ! Θα μου πείτε βέβαια σιγά το πράγμα , θα κάνουν 5 μεροκάματα και κάτι τρέχει στα γύφτικα ! Έστω αυτό , λιθαράκι λιθαράκι κάτι θα γίνει .Γιατί αν δεν γίνει και αυτό δυστυχώς θα είναι πολλοί που θα περιμένουν τα πακέτα βοήθειας από τους χορηγούς , που από ότι μαθαίνω λιγοστεύουν σιγά σιγά και την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια οι χοριγοί και σε λίγο δεν θα υπάρχουν ούτε και αυτά Δήμαρχε !!

www.pitsounicity.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *