Ανταπαίτηση κατά του δημοσίου

Μετά την απάντηση που έστειλα στο υπουργείο σχετικά με την ρύθμιση των οφειλών μου…
(Άντε γαμηθείτε ρε προδότες που θέλετε να σας πληρώσω κιόλας. Μου χρωστάτε δεν σας χρωστάω, που θα μου κάνετε και χάρη να μου κάνετε διακανονισμό. Να μου δώσετε τα λεφτά που μου φάγατε γιατί αλλιώς θα σας κάψω το κωλο-υπουργείο σας), μου απέστειλαν άλλο έγγραφο (συνημμένα).

Πήγα στην ΔΟΥ σήμερα να καταθέσω εμπροθέσμως τα σχετικά έγγραφα (την έκκληση προς την εισαγγελία και την αίτηση προς οαεε http://www.activistis.gr/2014/11/blog-post_922.html). Ο προϊστάμενος μου είπε «τι είναι αυτό; “αν έχετε ανταπαίτηση κατά του δημοσίου”, πρώτη φορά το βλέπω»!

Πρώτη φορά βλέπει το «αν έχετε ανταπαίτηση κατά του δημοσίου», διότι είναι εξωπραγματικό να απαιτείς ό,τι δικαιωματικά σού ανήκει από το δημόσιο, το δημόσιο υπάρχει μόνο για να πίνει το αίμα των πολιτών, κι αυτοί να του το προσφέρουν αδιαμαρτύρητα.

Υ.Γ. Θα το είχε ξαναδεί ο προϊστάμενος αν πολεμούσες τους προδότες που σ’ έκλεψαν, που θέλουν τον ψόφο σου, που ξεπούλησαν την χώρα σου. Θα το είχε ξαναδεί αν δεν έσκυβες το κεφάλι, αν δεν δεχόσουν τις παρανομίες τους αμαχητί.

Stefania Ligerou

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *