ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΣΚΟΝΙΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΕΡΤ

Το διάστημα που απομένει μέχρι τις 25 Μαΐου του 2014, ημέρα διεξαγωγής των ευρωεκλογών, πρέπει ο λαός να προβληματιστεί για το πώς φθάσαμε…

στην πτώχευση, αν πρέπει να παραμείνουμε στο ευρώ, αν ορθά οι Ευρωπαίοι μας ζητούν να προχωρήσουμε στις διαρθρωτικές αλλαγές και στις μεταρρυθμίσεις σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του κράτους, αν τέλος το πολιτικό μας σύστημα πρέπει να αναγεννηθεί με απομάκρυνση προσώπων και κομμάτων που έχουν κουράσει και είσοδο, στην ευρωβουλή αρχικά και στη βουλή λίαν συντόμως, νέων προσώπων και νέων κομμάτων.

Ενώ όμως αυτά πρέπει να προβληματίσουν τους πολίτες και να τους οδηγήσουν στην ετυμηγορία, τα ΜΜΕ παρουσιάζουν συνεχώς το φθαρμένο και ξοφλημένο πολιτικό προσωπικό της μεταπολίτευσης, τα πάνελ βρίθουν ανούσιων και συχνά ψυχαγωγικών συγκρούσεων, νέες δυνάμεις και νέα πρόσωπα με άποψη αγνοούνται από όλα τα ΜΜΕ, το δε πιο θλιβερό είναι ότι η διαπλοκή δημιουργεί δήθεν νέα κόμματα, τα οποία φροντίζει να λανσάρονται στις στημένες δημοσκοπήσεις και τα οποία στην ουσία (περίπτωση Στ. Θεοδωράκη) απαρτίζονται από τρόφιμους της διεφθαρμένης δημοσιογραφίας, που επί χρόνια λιβάνιζε το σάπιο πολιτικό σύστημα και συνενέχεται ασφαλώς στην πτώχευση των ηθών και της οικονομίας. Η διαπλοκή με άλλα λόγια, βλέποντας ότι μεγάλο ποσοστό λαού απορρίπτει τα καθεστωτικά κόμματα και προκειμένου το ποσοστό αυτό του λαού να εμποδιστεί να πάει σε κόμματα σαν την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ που θα επιδιώξουν φιλολαϊκές αλλαγές και τιμωρία των ενόχων της πτώχευσης, κατασκεύασε το κόμμα του κ. Στ. Θεοδωράκη που απαρτίζεται από τροφίμους και εκλεκτούς της οικονομικής ολιγαρχίας της χώρας, για να διεκδικήσει αυτό τη θέση του «νέου» στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου.

Ο ίδιος ο κ. Στ. Θεοδωράκης υπηρέτησε περισσότερα από 17 έτη στην ΕΡΤ. Για να υπηρετήσει κάποιος επί τόσα χρόνια ως πρωτοκλασάτος στην απόλυτα κομματική ΕΡΤ, πρέπει να ασπάστηκε την ελεγχόμενη και υποταγμένη δημοσιογραφία, πρέπει να ξεσκόνισε τα σακκάκια ανθρώπων σαν τον Ρέππα, τον Πολύδωρα, τον Κασσίμη, τον Καψή. Κατόπιν ο κ. Θεοδωράκης προήχθη και πήγε στο Mega και τώρα με τις ευλογίες των ιδιοκτητών του Mega …. ιδρύει κόμμα.

Αν ένα κόμμα σαν του κ. Στ. Θεοδωράκη πάρει ψήφους, αυτό σημαίνει ότι ο λαός μας υποτάσσεται απόλυτα στις επιθυμίες της διαπλοκής και άρα είναι άξιος της τύχης του. Αν δηλαδή ο λαός μας προτιμήσει Θεοδωράκη και όχι Λεβέντη, αυτό σημαίνει ότι τρώει το κουτόχορτο των καναλιών, ότι η πολιτική ηττάται και νικάει ο χαβαλές και η επιπολαιότητα και ότι οι πολίτες έχουν μαύρα μεσάνυκτα για το πώς πτώχευσε η χώρα και για το ότι, το μισό δημόσιο χρέος μας το έκλεψαν οι έξι καναλάρχες στην κομπίνα του 1999 στο χρηματιστήριο. Αν συμβούν όλα αυτά, ο λαός μας δηλώνει ανώριμος, οπότε όσοι νέοι φόροι μπουν και όσες μειώσεις μισθών και συντάξεων και αν γίνουν μετά τις 25 Μαΐου, θα είναι αποτέλεσμα της ηλίθιας ψήφου του κόσμου.

Τώρα, γιατί ελάχιστα συζητούνται θέματα ευρώ, μεταρρυθμίσεων, απλής αναλογικής και άλλων νέων συνταγματικών αλλαγών (νόμος ευθύνης υπουργών, μείωση αριθμού βουλευτών, ασυλία βουλευτών, κατάργηση κρατικής επιχορήγησης στα κόμματα, ποινικοποίηση ρουσφετιού, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού στις επιτροπές αναθέσεως δημοσίων έργων και κρατικών προμηθειών και αρκετών άλλων πρώτης προτεραιότητας ζητημάτων που μας ταλάνισαν στην μεταπολίτευση), αυτό συμβαίνει γιατί σε αυτή τη χώρα δεν γίνεται διάλογος, κυριαρχούν οι άναρθρες κραυγές, οι μνήμες του εμφυλίου, η εμμονή στο ρουσφέτι και στην πελατειακή νοοτροπία, οπότε που να περισσέψει χρόνος για σοβαρές συζητήσεις…

Αλλοίμονο στο λαό που θα φερθεί επιπόλαια, θα αγνοήσει την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ και θα ψηφίσει λινάτσες της μεταπολίτευσης, χαβαλέδες δημοσιογράφους ξεσκονιστήρια της ΕΡΤ και όποιο άλλο σκουπιδοψηφοδέλτιο βρει μπροστά του στην κάλπη.

www.antidiaploki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *