Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δασκάλων –Νηπιαγωγών Χαλκίδας στηρίζει τις κινητοποιήσεις και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιούνται την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 8.00 π.μ. στις Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης από τους Συλλόγους Γονέων και….
κηδεμόνων Ειδικής Αγωγής του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου ,του Γυμνασίου ΤΕΕ, του Λυκείου ΕΠΑΛ και ΕΕΕΚ.
Για το λόγο αυτό κηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013 για τις τρεις πρώτες ώρες του πρωινού κύκλου (8.00- 11.00).
Καλούμε τους συναδέλφους της Ειδικής Αγωγής αλλά και όλα τα μέλη μας να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται αντιδρώντας στα μέτρα απαξίωσης και διάλυσης της Ειδικής Αγωγής.
Ταυτόχρονα καταγγέλλουμε το γεγονός ότι προκειμένου να «λυθεί» το πρόβλημα έλλειψης εκπαιδευτικού προσωπικού στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας αναστέλλουν τη λειτουργία 11 Ειδικών τάξεων από 11 Δημοτικά Σχολεία της πόλης στα οποία φοιτούν δεκάδες μαθητές με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες με σκοπό την ομαλή ένταξή τους στο σχολείο και μετακινούνται οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σ΄αυτά, στο Ειδικό Δημοτικό σχολείο Χαλκίδας.
Μπροστά σ΄αυτόν τον εμπαιγμό το ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας εκτιμά πως δεν υπάρχει η βούληση για την αντιμετώπιση σε βάθος των προβλημάτων της Ειδικής Αγωγής.
Δηλώνει πως μαζί με τους εκπαιδευτικούς ,τους γονείς ,το ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία θα συνεχίσει τον αγώνα για την αποτροπή της διάλυσης της Ειδικής Αγωγής.
ΤΟ ΔΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *