Απόδραση από την Ελλάδα

Κατά 43% αυξήθηκαν οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα το 2011, σε σχέση με το 2007, αλλά φέτος είχαμε 17 εκατομμύρια τουρίστες, οπότε θα πρέπει να είμαστε όλοι χαρούμενοι και οι αυτοκτονίες δεν μετράνε. Το πρόβλημα για την Ελλάδα θα είναι όταν θα αρχίσουν να αυτοκτονούν οι…..
τουρίστες.

Σύμφωνα με την ΜΚΟ «Κλίμακα», οι αυτοκτονίες είναι στην πραγματικότητα πολύ περισσότερες από αυτές που καταγράφονται, αφού οι γκρεμοί και οι χαράδρες είναι γεμάτες από πτώματα αλλά είναι δύσκολο να ψάχνεις τους αυτόχειρες στα κατσάβραχα, οπότε τους αφήνουν εκεί για να τους φάνε οι λύκοι.

Επίσης, πολλές ελληνικές οικογένειες ντρέπονται να πουν πως ο δικός τους άνθρωπος αυτοκτόνησε.

Λογικό είναι, αφού όλοι θα σε πουν κτηνάρα, όταν μάθουν πως εσύ σαβούρωνες και αποβλακωνόσουν μπροστά στην τηλεόραση βλέποντας τον Σουλεϊμάν, την ώρα που ο δικός σου άνθρωπος κρεμιόταν στο διπλανό δωμάτιο.

Η αυτοκτονία είναι ταμπού για την ελληνική κοινωνία και όλοι εύχονται να δολοφονήσει κάποιος τον συγγενή τους –κάνας μετανάστης κατά προτίμηση-, παρά να αυτοκτονήσει.

Παλιότερα, οι Έλληνες ντρέπονταν να πουν πως τα παιδιά τους πέθαναν από ναρκωτικά αλλά σήμερα ντρέπονται να πουν πως αυτοκτόνησαν, οπότε σου λένε πως το παιδί τους πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης.

Πρωταθλήτρια στις αυτοκτονίες είναι η Κρήτη γιατί εκεί οι άνθρωποι έχουν και λίγη τσίπα ακόμα και δεν έχουν αποκτηνωθεί εντελώς.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, οι περισσότεροι που καλούν στη γραμμή παρέμβασης για την αυτοκτονία είναι άνεργοι, αφού οι εργαζόμενοι δεν έχουν χρόνο να αυτοκτονήσουν και ελπίζουν να τους χτυπήσει κάνα αυτοκίνητο την ώρα που πάνε στη δουλειά.

Πριν την χρεοκοπία της χώρας, η πλειοψηφία των αυτοκτονιών οφειλόταν σε θέματα ψυχικής υγείας αλλά τώρα οι περισσότερες αυτοκτονίες οφείλονται σε οικονομικά προβλήματα, οπότε φτάνουμε στο πολύ θετικό συμπέρασμα πως η ψυχική υγεία των Ελλήνων έχει βελτιωθεί.

http://pitsirikos.net/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *