βιταμινες για θηλασμο

Εφόσον έχετε μια υγιή εγκυμοσύνη , υπάρχουν βιταμινες για θηλασμο και συμπληρώματα διατροφής που μπορείτε να λαμβάνετε Ένα απ αυτά είναι και το συμπλήρωμα διατροφής Pregnacare Original της Vitabiotics (VITABIOTICS PREGNACARE 30TABS) το οποίο περιέχει περιέχει μέτριες ποσότητες βιταμινών και μετάλλων, όπως βιταμινών Β, C, D, Ε και Κ, σεληνίου, μαγνησίου, ψευδαργύρου, ιωδίου και χαλκού, που συμβάλλουν στην ενίσχυση του γυναικείου οργανισμού και την ομαλή διεξαγωγή της εγκυμοσύνης. …

Πρέπει να τονίσουμε ότι ένα συμπλήρωμα διατροφής όπως το Pregnacare Original της Vitabiotics (VITABIOTICS PREGNACARE 30TABS) δίνει βιταμινες για θηλασμο και πολύ μεγάλη ενίσχυση στον οργανισμό την περίοδο της κύησης αλλά μη ξεχνάμε πως χρειάζεται να τρώτε μία ποικιλία υγιεινών τροφών παράλληλα με τη λήψη του συμπληρώματος διατροφής Pregnacare Original της Vitabiotics (VITABIOTICS PREGNACARE 30TABS) για να πάρετε τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε εσείς και το μωρό σας με το συνδυασμό της υγιεινής και πλούσιας σε βιταμίνες τροφής και του συμπληρώματος Pregnacare Original της Vitabiotics (VITABIOTICS PREGNACARE 30TABS).

Παράλληλα με τη χρήση του συμπληρώματος διατροφής Pregnacare Original της Vitabiotics,(VITABIOTICS PREGNACARE 30TABS),που θα το βρείτε στο online φαρμακείο μας ,smile-pharmacy.gr ένα σωστό και υγιεινό διατροφικό πρόγραμμα που δε θα πρέπει να παραλείπετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας είναι:

Τα φρούτα και τα λαχανικά . Φρέσκα, κατεψυγμένα , κονσερβοποιημένα ή αποξηραμένα . Προσπαθήστε να τρώτε τουλάχιστον πέντε μερίδες την ημέρα .

Τα αμυλούχα όπως το ψωμί , τα ζυμαρικά , το ρύζι και οι πατάτες . Βασίστε τα γεύματα σας γύρω από τα αμυλούχα τρόφιμα , και στην ιδανική περίπτωση , επιλέξτε προϊόντα ολικής άλεσης

Τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες όπως το κρέας , τα ψάρια , τα αυγά και τα όσπρια . Αυτά τα τρόφιμα είναι πολύ καλές πηγές σιδήρου .

Τα γαλακτοκομικά όπως το γάλα , το τυρί και το γιαούρτι , που περιέχουν ασβέστιο .

Θαλασσινά και ψάρια . Στην περίοδο της εγκυμοσύνης χρειάζεστε μεγάλη αφθονία ιωδίου στη διατροφή σας για να βοηθήσει την ανάπτυξη του εγκεφάλου του μωρού σας .

Προσπαθήστε τα τρόφιμα που καταναλώνετε να μην έχουν πολλά λιπαρά ή ζαχαρούχα τρόφιμα και ποτά . Μπορούν να σας χορτάσουν, αλλά δεν θα σας δώσουν τα απαραίτητα ανόργανα άλατα και τις βιταμίνες που χρειάζεστε , γι’ αυτό και ένα κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής ή βιταμινες θηλασμουόπως το Pregnacare Original της Vitabiotics, σε τέτοιες περιπτώσεις βοηθάει εξαιρετικά.

Επισκεφθείτε το Online φαρμακείο μας smile-pharmacy.gr και δείτε προσφορές στις βιταμινες για θηλασμο και τα συμπληρώματα διατροφής, κατάλληλα για την εγκυμοσύνη και το θηλασμό και επιλέξτε αυτό που σας είναι απαραίτητο.

Πηγή: folder.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *