Στα άκρα ειναι αποφασισμένοι να το πάνε οι Γερμανοί. Ας είμαστε έτοιμοι για όλα, αλλιώς θα δουμε ποταμοβούβαλους στην εξουσία.

Η υπαναχώρηση του Γιούνκερ από το θετικό κλίμα που είχε διαμορφωθεί, μόνο τυχαία δεν είναι. Οι γερμανοι γνωρίζουν πολύ καλά οτι τυχόν επιτυχία μιας ρηξικέλευθης κυβέρνησης,
θα φέρει ντόμινο που θα συμπαρασύρει τα ψευτολαϊκά και σοσιαλελιτίστικα καθεστώτα της Ευρώπης. Αυτα που έχτισε με κόπο και διαφθορά η Γερμανία τις τελευταίες δεκαετίες δηλαδή.
Το ότι η Ελληνική κυβέρνηση ζητά τα απολύτως αυτονόητα για μια αστική, ελεύθερη και δημοκρατική οικονομία, δεν παίζει κανέναν ρόλο για τους δυνάστες της Ευρώπης. Το ευρωπαικο ιδεώδες έχει δηλητηριαστεί ανεπανόρθωτα από το γερμανικό δόγμα του ζωτικού χώρου. Η προνομιακή αντιμετώπιση των παραδοσιακών συμμάχων του ράιχ τις δυο τελευταίες δεκαετίες, είναι η τρανταχτή απόδειξη. Η πολιτική της Γερμανιας λαμβάνει διαστάσεις εκδίκησης σε όσες δυνάμεις τόλμησαν να της στερήσουν την παντοκρατορία. Το αίμα των Σέρβων ή των νεορώσων αλλά και το μαρτύριο του Ελληνικού λαού, δεν αφήνουν περιθώρια για αυταπάτες.
Η αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να προχωρήσει στα θέματα των εξεταστικων επιτροπών και στην τιμωρία των ενόχων, είναι ακόμα μια αιτία που η Γερμανια την βλέπει ως θανάσιμη απειλή. Πως ειναι δυνατόν να επιτρέψουν τους ντόπιους συνεργούς της να οδηγηθούν σιδεροδέσμιοι και να γκρεμιστεί ο πυλώνας του συστήματος εξουσίας που είχαν δομήσει από την εποχή Σημίτη;
Γι’ αυτό και οι ποταμοβούβαλοι του πολιτικού συστήματος δήλωσαν «ΠΑΡΩΝ». Για να δώσουν κοινοβουλευτική υπόσταση στην υποταγή.
Η κυβέρνηση την Δευτέρα θα πρεπει να περιμένει τα χειρότερα. Και το plan B το έχει έτοιμο, με τον λαό στο πλευρό της για να το υποστηρίξει.
Σε αυτό το ραντεβου με την ιστορία, απέναντι στους δυνάστες και τους ντόπιους προθύμους, η εκκωφαντική επιβεβαίωση της λαϊκής βούλησης είναι το καθήκον κάθε Έλληνα. Για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του Ελληνικού λαού, ας εγγυηθουμε οτι δεν θα υπάρξουν άλλες. Από την στιγμή που δεν ειστε σε καμμία λιστα εκβιασμού, πράξτε το καθήκον σας και εμεις το δικό μας.
olympia.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *