«Είναι μεγάλο το κενό, όμως θα το καλύψουμε»

«Είναι μεγάλο το κενό, όμως θα το καλύψουμε»Για μεγάλο «κενό» στις συζητήσεις με την τρόικα έκανε λόγο ο υπουργός Οικονομικών, Ι. Στουρνάρας, εξερχόμενος πριν από λίγη ώρα από …..
το Μέγαρο Μαξίμου.

Ερωτηθείς για το αν η υπόθεση με τις «λίστες» και τα ονόματα έχει δημιουργήσει «κακό» στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα που είναι σε εξέλιξη ο κ. Στουρνάρας απάντησε: «Δεν έχει σχέση με τις διαπραγματεύσεις αυτό το πράγμα. Δεν έχουν επηρεάσει τις διαπραγματεύσεις οι λίστες καθόλου», προσθέτοντας ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και βρίσκονται σε καλό.

«Το κενό είναι αρκετά μεγάλο. Θα το καλύψουμε όμως. Θα πρέπει να υπάρξει ένας συμβιβασμός» τόνισε.

Ο υπουργός Οικονομικών είπε ακόμη ότι οι συζητήσεις θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το Eurogroup της Δευτέρας. «Θα έχει κλείσει το θέμα, θα έρθουν στις δικές μας θέσεις, θα πάμε στις δικές τους. Θα φανεί» είπε.

Σε ό,τι αφορά την εκταμίευση της δόσης και το αν προβλέπεται να δοθεί πριν το Νοέμβρη ο κ. Στουρνάρας είπε: «Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ούτως ώστε η δόση να έρθει πάρα πολύ γρήγορα».

Όσο για το αν η Ελλάδα μπει σ’ ένα πλάνο λύσης μαζί με άλλες χώρες σχολίασε: «Δε γνωρίζω κάτι τέτοιο για τέτοια σχέδια. Εμείς βαδίζουμε με τα δικά μας σχέδια».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *