ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ: «Ο ΑΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΤΑΞΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ…»

Του Γιάννη Κανελλάκη


Κόλαση των ναρκωτικών, γίνεται σε πολλά σχολεία στο νομό Αττικής, αλλά και στην περιφέρεια, και οι γονείς και η πολιτεία κοιμούνται όρθιοι. Δεκάδες μαθητές παγιδεύονται κάθε μέρα, στα δίχτυα των εμπόρων ναρκωτικών, και τους παρασύρουν στον αργό θάνατο.

Δεκαπεντάχρονα, δεκαεξάχρονα, δεκαεφτάχρονα παιδιά, που φοιτούν σε….
διάφορα σχολεία, πέφτουν θύματα των ανενόχλητων και αδίστακτων εμπόρων ναρκωτικών, οι οποίοι πολιορκούν κάθε μέρα διάφορα σχολεία στη χώρα μας, και πλησιάζουν μαθητές και μαθήτριες, τους οποίους και οδηγούν στον αργό θάνατο.

Δυστυχώς, παρά τις καταγγελίες ορισμένων γονιών, σε αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους και της πολιτείας, για το εγκληματικό αυτό γεγονός, που καταστρέφονται δεκαπεντάχρονα παιδιά, ουδέποτε μέχρι σήμερα, όπως είπαν, ενδιαφέρθηκε κάποιος, για να σταματήσει τις συμμορίες των εμπόρων ναρκωτικών, οι οποίες «σκοτώνουν» νέα παιδιά με την λευκή σκόνη και τις σύριγγες.

Από έγκυρες πηγές, πληροφορηθήκαμε, ότι ακόμα και μέσα σε τάξεις σχολείων, αρκετοί μαθητές, αλλά και μαθήτριες, μεταφέρουν ναρκωτικά τα οποία και χρησιμοποιούν σε διαλείμματα. Άραγε, καθηγητές και καθηγήτριες, δεν κάνουν τον κόπο να ρίξουν, και κάποια ματιά τριγύρω τους, όταν χτυπάει το κουδούνι για διάλειμμα ;

http://www.agioritikovima.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *