Λαμία: “Μου έσπασε τη μύτη με κεφαλιά και χαιρέτησε ναζιστικά” – “Δεν έχω σχέση με τη Χρύση Αυγή” – ΒΙΝΤΕΟ

– Τι δηλώνουν οι πρωταγωνιστές του χθεσινού επεισοδίου στο LamiaReport
– Τεταμένη η ατμόσφαιρα μεταξύ αντιφασιστών και Χρυσαυγιτών στη Λαμία
– Στο πόδι η αστυνομία, που φοβάται αντιδράσεις μετά και το χθεσινό επεισόδιο
– Η Τ.Ο. της Χρυσή Αυγής στη Λαμία διαψεύσει οποιαδήποτε ανάμειξη στο γεγονός

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε σήμερα ο 35χρονος από την Αγία Τριάδα, που χθες χτύπησε…

τον 20χρονο Αλβανό στη Λαμία. Στο εδώλιο κάθισε και ο νεαρός Αλβανός, αφού ο 35χρονος κατέθεσε και αυτός μήνυση για εξύβριση. Ο συνήγορος του 35χρονου ζήτησε και πήρε αναβολή και έτσι η αυτόφωρη διαδικασία θα επαναληφθεί σε τρεις ημέρες.

“Δεν έχω καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή” – Τι δήλωσε στο LamiaReport o 35χρονος
Ζητήσαμε από τον δράστη της χθεσινής επίθεσης να μας πει την δική του εκδοχή για το χθεσινό συμβάν και τον ρωτήσαμε ευθέως αν είναι χρυσαυγίτης. << Είδαν τη μπλούζα μου και με πέρασαν για χρυσαυγίτη. Δεν έχω καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή. Εγώ στο χωριό μου κάνω παρέα με Πακιστανούς και Αλβανούς πολλές φορές. Δεν είμαι ρατσιστής.
Με νόμισαν για χρυσαυγίτη και με είπαν φασίστα και με έβρισαν. Γι αυτό τον χτύπησα. Στη στοά δεν πήγα για να κρυφτώ μαζί με τους χρυσαυγίτες πήγα γιατί ήταν μαζεμένοι αστυνομικοί, επειδή οι φίλοι του με ακολουθούσαν…>>, είπε ο 35χρονος στοLamiaReport.

“Με χτύπησε γιατί είμαι Αλβανός” – Τι λέει για την αστυνομία ο δικηγόρος Ν. Πάπουτσας.
Ο νεαρός Αλβανός μίλησε στην κάμερα του LamiaReport, λέγοντας ότι έχει τελειώσει εδώ το σχολείο και ότι ουδέποτε είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν παρόμοιο πρόβλημα. << Με ρώτησε αν είμαι Αλβανός και όταν του απάντησα ναι, μου έριξε κεφαλιά στο πρόσωπο και μου έσπασε τη μύτη. Δεν τον έβρισε κανένας…>>, υποστηρίζει ο 20χρονος Αλβανός, που ακολούθησε μαζί με τους φίλους αιμόφυρτος τον 35χρονο μέχρι την οδό Καποδιστρίου, στη στοά Μουσάτου.

Αν δεν είχα παρέμβει με την ιδιότητα του Δικηγόρου, ίσως και να μην τον είχε συλλάβει η αστυνομία, δηλώνει ο δικηγόρος του 20χρονου Νίκος Πάπουτσας.

Ο πελάτης μου δεν έχει σχέση με τη Χρυσή Αυγή δηλώνει στο φακό του LamiaReport και ο συνήγορος του 35χρονου Γιάννης Πατσούρας.

Δείτε το βίντεο:

Διαψεύδει η Χρυσή Αυγή – Διαβάστε την ανακοίνωση της Τοπικής Οργάνωσης Λαμίας.

<< Η Τ.Ο. Λαμίας διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε ανάμειξη με ένα περιστατικό το οποίο συνέβη εκατοντάδες μέτρα μακριά από τα γραφεία της.Πρέπει επιτέλους να σταματήσουν τα παπαγαλάκια του συστήματος να εμπλέκουν το κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και όλους τους Έλληνες εθνικιστές σε οποιοδήποτε συμβάν. Η προσπάθειά τους να ανακόψουν τη δυναμική που έχει αναπτύξει το κίνημά μας στην ελληνική κοινωνία θα αποτύχει. Η τακτική της ΕΝΤΑΣΗΣ και του ΔΙΧΑΣΜΟΥ δε θα περάσει,διότι ο κόσμος έχει πλέον αφυπνιστεί και δεν καταπίνει αμάσητα τα ψέματά τους. >>

http://www.lamiareport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *