ΕΚΤΑΚΤΟ: ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ (το έπιπλο δηλ.) ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ !!!!


του Παναγιώτη Γεωργιάδη


Πολύ φασαρία γίνεται τελευταία στην πόλη της Δράμας για το γεγονός ότι ο νυν Δήμαρχος της Δράμας ανακοινώνει…
τους υποψηφίους συμβούλους με την παράταξη “Πόλη+Ζωή”, ως υποψήφιος Δήμαρχος, μέσα από το γραφείο του Δημάρχου. Η αλήθεια – η υποκειμενική “αλήθεια” του καθενός μας – είναι ότι είναι θέμα καθαρά ηθικής τάξεως και συμπεριφοράς. 
Ο Δήμαρχος και το γραφείο του είναι, ή θα έπρεπε να είναι, “Δήμαρχος όλων των Δραμινών” και το “γραφείο του Δημάρχου, γραφείο όλων των δημοτών”. Έτσι, είναι πράγματι λίγο άκομψο και προκλητικό για την ηθική αρκετών συνδημοτών μας να ανακοινώνονται οι υποψήφιοι σύμβουλοι μιας δημοτικής παράταξης, ακόμα και της παράταξης που είναι η σημερινή δημοτική αρχή, μέσα από το “γραφείο όλων των Δραμινών”.

Σε πείσμα, όμως, των επικριτών του ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης σε καθημερινούς ρυθμούς πλέον ανακοινώνει τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, τον έναν πίσω από τον άλλο, μέσα από το γραφείο του Δημάρχου. 
Έτσι, με τους ρυθμούς αυτούς που ακολουθεί ο Δήμαρχος Δράμας δεν θα εκπλαγούμε σε λίγο αν δούμε το γραφείο του Δημάρχου, δηλαδή το άψυχο έπιπλο, “εθισμένο” στην ναρκωτική ουσία της Εξουσίας να ανακοινώνει και από μόνο του υποψηφίους συμβούλους χωρίς την φυσική παρουσία του Δημάρχου.

Δεν θα ξαφνιαστούμε, δηλαδή, αν το άψυχο έπιπλο (“γραφείο του Δημάρχου”) αρχίσει μόνον του τις ανακοινώσεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης “Πόλη+Ζωή”.. και τότε να δω τι θα έχουν άλλο να προσάψουν στον Δήμαρχο Δράμας οι επικριτές του σε αυτό το θέμα. Διότι κύριοι δεν είναι κακό να”αγαπάς” τόσο πολύ τον χώρο που ζεις καθημερινά και εργάζεσαι για το καλό του τόπου και της πόλης σου. Διότι τελικά.. “πίσω από κάθε επιτυχημένο Δήμαρχο, βρίσκεται ένα καλό και ακριβό Γραφείο” !

antartisgr.blogspot.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *