ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΟΜΑΔΩΝ που έχουν ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΜΕ ΤΑ 400 Σήμαντρα και 62 καμπάνες, που αναπαριστά το καμπαναριό της Αλησμόνητης Αγιασοφιάς μας, με την επιγραφή: ΣΩΠΑΣΕ ΚΥΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΟΛΥΔΑΚΡΥΖΕΙΣ, ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑΝΑΙ !!! Εκεί που ο μελωδικός ήχος των Σημάντρων και των καμπαναριών, μας ταξιδεύει στην Αγιασοφιά μας ! Εκεί που οι….
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ, αγωνίζονται δεκαετίες για το δίπτυχο ΕΛΛΑΔΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και αντιστέκονται σθεναρά, στην Νέα Τάξη της Παγκοσμιοποίησης! Εκεί που ο Ηγούμενος της Μονής π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης, με τους πύρινους λόγους του, εμψυχώνει τους Πατριώτες μας ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ! Εκεί που η Θεία κατάνυξη και ο Πατριωτισμός, αγγίζουν την Ελπίδα της Ψυχής μας και η ψυχή μας αγγίζει Τον Ουράνιο Πατέρα μας ! Εκει ! ΣΤΟ ΤΡΙΚΟΡΦΟ ΔΩΡΙΔΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΟΜΑΔΩΝ που έχουν ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ f/b.
Ευχαριστούμε τον Ηγούμενο της Μονής π. Νεκτάριο Μουλατσιώτη, για τί αποδέχτηκε αμέσως την πρότασή μας.
Παραμένει ανοιχτή η ημερομηνία της συνάντησης, η οποία θα είναι μέσα στον μήνα Οκτώμβριο, για να υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος της προετοιμασίας του συντονισμού !

http://olympostm.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

  1. Alpha2

    ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΝΤΡΙΚΟΤΕΡΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΚΥΡΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΡΟΤΑΘΗ ΣΤΟ ΤΡΙΚΟΡΦΟ ΔΩΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ !!

    Reply
  2. ΚΑΤΕΡΙΝΑ

    ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *