Μπροστά σ’ αυτή την αισθητική προσέγγιση του… μάστορα μένεις άφωνος. Μια αισθητική που δεν συναντάς ούτε στο τελευταίο αυθαίρετο της Σπιάντζας στην Ηλεία…

Μνημείο κακογουστιάς και παράδειγμα για το πως μπορεί να κατασπαταληθεί δημοτικό χρήμα, αποτελεί το έκτρωμα που “φύτρωσε” ένα πρωί στη συμβολή των οδών Κ. Αθανάτου, Σπερχειάδος και Κυνουρίας στην Άνω Γλυφάδα.

Ένα συντριβάνι αλλιώτικο από τα άλλα, χτίστηκε από κάποιον μάστορα(;) με απ’ ευθείας ανάθεση από τον προηγούμενο Δήμαρχο Κώστα Κόκκορη, τον Ιούνιο του 2014 και κοστολογήθηκε 15.000 ευρώ.

Σε ένα από τα προηγούμενα δημοτικά συμβούλια ακούσαμε το νέο δήμαρχο μετά από ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Θανάση Ηλιόπουλου για το τι προτίθεται να κάνει η δημοτική αρχή μ’ αυτή την κακοτεχνία, να λέει πως, το έργο (ο Θεός να το κάνει έργο), δεν μπορεί να πληρωθεί γιατί η τεχνική υπηρεσία δεν είχε καν ενημερωθεί γι’ αυτό και γιατί δεν υπάρχει καμία μελέτη. Είχε μαύρα μεσάνυχτα δηλαδή.

Τα 15.000 είπε ο κ. Παπανικολάου δεν θα πληρωθούν αλλά πρέπει να βγει κάποια ελάχιστη αποζημίωση πριν το κατεδαφίσουν.

Αθάνατη Ελλάδα της αρπαχτής και των μικρο-μεγαλοσυμφερόντων που ανθείς ακόμα και σήμερα μετά από έξι χρόνια σκληρής οικονομικής λιτότητας.

Κατά τα άλλα, οι Δήμαρχοι φωνάζουν για τη μείωση των οικονομικών τους πόρων. Ας σταματήσουν να σπαταλούν το δημόσιο χρήμα πρώτα, όπως σ’ αυτήν την περίπτωση, και όλα θα πάνε καλύτερα.

Πηγη:vimaonline.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *