Επάγγελμα Μαστροπός

Μαστροπεία κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία και εκμετάλλευση πόρνης: μεταξύ των δύο αυτών εγκλημάτων υπάρχει αληθής συρροή και τα συνιστώντα αυτά πραγματικά περιστατικά είναι πράξεις εντελώς ανεξάρτητες μεταξύ τους, γιατί κάθε μία από αυτές συνίσταται από ιδιαίτερα στοιχεία, ενώ καθένα από τα εγκλήματα αυτά προσβάλλει διαφορετικό έννομο αγαθό και δη η μεν μαστροπεία προστατεύει την σωματική αγνεία και υγεία των γυναικών, αμέμπτων ή μη…..
ηθών, αλλά μη εκπορνευθέντων ακόμη, η δε εκμετάλλευση πόρνης προστατεύει το δημόσιο συμφέρον, που έγκειται στην καταπολέμηση της εκμετάλλευσης της ακολασίας

Ας πούμε δυο λόγια τώρα και για τους σύγχρονους μαστροπούς της καθημερινότητας μας. Για όλα αυτά τα γλοιώδη υποκείμενα που με περίσσιο θράσος λειτουργούν σαν ενοχλητικές μύγες και διαταράσσουν την ηρεμία μας. Είναι αυτοί οι άνθρωποι με τα πολλά προσωπεία και τις αμέτρητες μάσκες. Οι υποκριτές που ξέρουν πώς να επιβιώσουν εις βάρος της κοινωνίας μας και να πλουτίσουν παρασιτικά μέσα από αυτή.
Νυχτόβιες νεράιδες που ουδεμία σχέση έχουν με αυτές των παραμυθιών, με μοναδικό σκοπό και στόχο τη διασπορά του κακού και του σκότους για προσωπικό τους όφελος. Τρομοκρατώντας και εκβιάζοντας δειλούς και φοβισμένους ανθρωπάκους, συμπεριφέρονται σαν Θεές που μπορούν να κάνουν θαύματα. Προκαλώντας την κοινή γνώμη με άκρως προκλητικές δηλώσεις και χρησιμοποιώντας ακατάσχετο υβρεολόγιο, πολλαπλασιάζουν τους εχθρούς τους σα τις σταγόνες της βροχής. Σταγόνες βροχής που ξεκινάνε αρχικά σαν μια μικρή ψιχάλα αλλά γρήγορα μετατρέπονται σε δυνατή μπόρα, ικανή να ξεπλύνουν τους δρόμους και τα σοκάκια.
Όσο και αν προσπαθείς όμως εσύ ρε κακάσχημε μαστροπέ της νύχτας, όσο και αν μοχθείς να φανείς τώρα σαν ο καλός οικογενειάρχης. Σαν ο καλός Σαμαρείτης που μόνο καλό θέλεις να κάνεις στον συνάνθρωπο σου, ναι εσύ ρε γελοίε γυμνοσάλιαγκα που τόλμησες και χαρακτήρισες όπως χαρακτήρισες τους τίμιους και ηθικούς αγωνιστές της καθημερινής ζωής. Εσύ που τώρα τα γυρνάς και κάνεις τη μία κολοτούμπα πίσω από την άλλη. Εσύ που εφόσον κατάφερες να εκπληρώσεις το μιαρό σχέδιο σου, προσπαθείς να το καθαγιάσεις και να το παρουσιάσεις ως αγνό και αμόλυντο.
Βάλε μπροστά πάλι τα αθώα παιδιά σου για να καλύψεις τις δικές σου πομπές, δάκρυσε ξανά και ξανά για να σε λυπηθεί ο κόσμος και να του αλλάξεις τα μυαλά. Εσύ που έχεις φιλήσει ότι κατουρημένη ποδιά υπάρχει στον ορίζοντα για να φτάσεις εδώ που έφτασες, εσύ που εκμεταλλεύεσαι ανθρώπινες ψυχές και πατάς κυριολεκτικά πάνω σε πτώματα άλλων για να κερδίσεις το ψωμί σου.
Δε σε χάλασε. Μάθε ότι οι σταγόνες που στάζουν στο πρόσωπο σου δεν είναι στάλες βροχής αλλά το φτύσιμο του καθημερινού πολίτη αυτής της κοινωνίας που εσύ καταδυναστεύεις. Τα μούτρα σου μετατράπηκαν σε ένα μεγάλο πτυελοδοχείο.
Περαστικά σου.

http://arismaniacs.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    2:02 Πάλι κοίταξες στον καθρεύτη σου επειδή σε παράτησε ο κολομπαράς σου; Μαλακοπίτουρα εσένα θα φάνε καί όχι εμένα μαλάκα. Εγώ είμαι ο ΜΑΣΤΡΟΠΟΣ καί εσύ είσαι ο ηλίθιος πού έχεις ηθικές του κόλου καί προτιμάς να σου γ@μ@ν@ την "αδελφή" και να τον …παίζεις …ηθικά. Νανάκια τώρα.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    1:18 με τον ιδιο ακριβως τροπο δεν ενδιαφερει το ΔΝΤ ή τις τραπεζες πως θα δωσεις πισω τα λεφτα.
    Τους ενδιαφερει να σε φανε ετσι απλα.
    Καταλαβες μαλακα;

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Πρέπει να πέρασες μεγάλο καψούρικο τραμπάκουλο έτσι; Πρέπει να σε ξέσκισε κάποια που σε έκανε να πιστέψεις οτι σε … αγαπάει καί τώρα βγήκες να μας διδάξεις …ηθική καί αξιοπρέπεια.Δηλαδή εσύ τι κάνεις; Τι ακριβώς είναι εκείνο πού σε πείραξε; Οτι δεν τα πήρες η δεν τα παίρνεις εσύ;Η επειδή διαπίστωσες ότι δεν μετρούσες χωρίς τα …φράγκα και την π@δ@γ@ άλλος; ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ
    Ενας Πορνόβιος πού πληρώνει και …περνάει καλά χωρις… απαιτήσεις και δεν με νοιάζει ποιός παίρνει τα λεφτά τελικά και ποιός είναι ο έμπορος, όπως δεν με νοιάζει ποιός παίρνει τα λεφτα από το ψωμί πού αγοράζω. Με ενδιαφέρει να το …φαω απλά!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Δηλαδή ο Γερουλάνος και ο Καμίνης που θα φέρουν τους φούστηδες για παρέλαση στην Αθήνα κι ό,τι ήθελε προκύψει είναι μαστροποί?

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *