Πολλά τα προβλήματα για Τατούλη..Σκέψεις για ανασχηματισμό..!!!

Με τις πιο δυνατές σκέψεις για αλλαγές σε πρόσωπα και νοοτροπία έρχεται αντιμέτωπος ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης μετά και τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν εντός του οίκου του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» με πρωταγωνιστές την θεματική Αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου και τον….
πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργο Πουλοκέφαλο.

Όπως έχει δημοσιοποιηθεί έως σήμερα και έγινε ευρύτατα γνωστό από δημοσίευμα της έγκυρης εφημερίδας «Ελευθερία» της Μεσσηνίας υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ τον δύο με αποτέλεσμα να αρχίσει ένα μπαράζ δημοσιευμάτων απαντητικών επιστολών και δηλώσεων.

Πολλοί θα πίστεψαν πως η εσωστρέφεια τώρα ξεκίνησε αλλά τα αίτια και η εστία μολυσματικής αντιπαράθεσης μεταξύ συμβούλων και στελεχών του συνδυασμού Τατούλη έχει ξεκινήσει στο παρασκήνιο από την επομένη των εκλογών. Το ρεπορτάζ του report24 που προέρχεται από άνθρωπο μέσα από την φωλιά του συνδυασμού είναι αποκαλυπτικό.

Ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης προσπαθώντας να υπερκαλύψει τα κενά μεταξύ διαφορετικών ανθρώπων νοοτροπιών και φιλοδοξιών προσπάθησε με χειρουργικές κινήσεις να ελαχιστοποιήσει τους κραδασμούς στο εσωτερικό του συνδυασμού του και να υπερτονίσει με επικοινωνιακά μπαράζ την προσπάθεια για έργο. Τελικά όπως όλα φαίνονται αυτό είναι δύσκολο και οι διασπαστικές διαρροές και διαφοροποιήσεις είναι πλέον δεδομένες.

Άνθρωπος μας μέσα από την Ιπποκράτους μας ενημερώνει πως για την κατάσταση που επικρατεί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στον συνδυασμό Τατούλη υπάρχει ειδική αντιμετώπιση καθώς είναι υπό παρακολούθηση με δεδομένο ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν εκείνο το κόμμα που έκανε αγώνα για την τελική επικράτηση Τατούλη και φυσικά έχει καρπωθεί την νίκη.

Άλλωστε πέραν από το ότι σύσσωμο το Περιφερειακό Συμβούλιο από την πλευρά της πλειοψηφίας είναι άνθρωποι που έχουν υπηρετήσει για χρόνια το ΠΑΣΟΚ στις τοπικές τους κοινωνίες δεν έχουν μείνει κρυφές οι συναντήσεις και τα συμβούλια που γίνονται μεταξύ κορυφαίων Πελοποννησίων στελεχών του κυβερνώντος κόμματος μαζί με βουλευτών για την καθοδήγηση της γραμμής που θα περάσει η εν λόγο πτέρυγα μέσα από το Περιφερειακό. Εκεί είναι λοιπόν που συγκρούονται οι αντιλήψεις και οι βλέψεις. Πια πτέρυγα θα περάσει και πια η γραμμή θα υπερισχύσει όσον αναφορά σε θέματα και αποφάσεις αλλά και πιο από τα στελέχη μέσα από αυτήν την γραμμική διαδικασία θα αναδειχθεί ως το άτομο εκείνο με την μεγαλύτερη επιρροή στον ίδιο τον Περιφερειάρχη και θα λάβει αργότερα τις δάφνες για περαιτέρω πορεία.

Από την μια πλευρά λοιπόν έχουμε το Πέτρο Τατούλη που έχει μοιράσει την πίτα σε πρόσωπα λέμε «έμπιστα» και από την άλλη μεριά τα ίδια τα πρόσωπα αυτά να προσπαθούν να εκχωρήσουν την γραμμή τους και να φανεί ως απόφαση Τατούλη χωρίς ο ίδιος να μπορεί να αντιδράσει ως φυσικός αρχηγός της Περιφέρειας.

Δεν είναι λίγες οι φορές στο σύντομο διάστημα από την μέρα εκλογής έως και σήμερα και ας μην τα έχουμε δημοσιεύσει, (αλλά από δω και πέρα θα τα βγάζουμε) που έχουν ξεσπαθώσει στελέχη εναντίων άλλων στελεχών μέσα και έξω από το περιφερειακό καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και εκείνους που δεν εξελέγησαν αλλά έχουν σημαντική παρέμβαση στον τόπο τους. Το μείγμα είναι εκρηκτικό και τα καρφιά στους κλειστούς κύκλους των νομών καυτά.

Ο προβληματισμός και ο εκνευρισμός του Πέτρου Τατούλη με όλα αυτά που γίνονται είναι έκδηλος και οι σκέψεις τον βάρυναν ακόμα πιο πολύ ύστερα και από το τελευταίο επεισόδιο μεταξύ Νικολάκου Πουλοκέφαλου. Ο κ Πουλοκέφαλος προερχόμενος από μια Λακωνική νοοτροπία με χαρακτήρα και ήθος και με στοιχεία που τον κάνουν αγαπητό σε ευρύ φάσμα πολιτών στην Λακωνία έσπευσε να υπερασπίσει τον θεσμό που τον έχρισαν οι συμπολίτες του. Σε αντίθεση με την θεσμική του συνάδερφο που φημολογείται ότι υπερασπίζεται και κινεί την μια από τις πτέρυγες που αναφέραμε νωρίτερα.

Άνθρωπος του Περιφερειάρχη μας αποκάλυψε πως αυτό το περιστατικό ήταν εκείνο που τον εκνεύρισε περισσότερο ενώ κύκλοι στην Τρίπολη και Μεσσηνία σημειώνουν πως ένας ανασχηματισμός μπορεί να διορθώσει εν μέρει τα πράγματα.

Οι πολίτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου βιώνοντας από κοντά τα γεγονότα αποκαρδιώνονται και αποστασιοποιούνται ακόμα περισσότερο βλέποντας να αρχίζει να διαβρώνεται τόσο νωρίς ένας συνδυασμός, ένας θεσμός, μια υπόσχεση.

Μετά λοιπόν από όλα αυτά οι δυσκολίες πολλαπλασιάζονται και για το έργο που θέλει να αφήσει πίσω του ο Πέτρος Τατούλης καθώς γνωρίζει πολύ καλά ότι η πρώτη θητεία θα του εξασφαλίσει η θα του στερήσει την επανεκλογή του.

www.report24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *