Οι βουλευτές φοβήθηκαν από τις επιθέσεις και ζητούν επιπλέουν αστυνομικούς

Τα χτυπήματα με γκαζάκια σε σπίτια δημοσιογράφων, στην οικία του αδελφού του κυβερνητικού εκπροσώπου, αλλά και η επίθεση με καλάσνικοφ στα γραφεία της ΝΔ έχουν έχουν προκαλέσει πανικό σε βουλευτές και σε επώνυμους…

Ζητούν την αύξηση των μέτρων ασφαλείας τους και μάλιστα έχουν επικοινωνήσει με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια ζητώντας περισσότερους αστυνομικούς προκειμένου να νιώθουν ασφαλείς.

Υπενθυμίζεται πως οι βουλευτές της Αττικής μετά και τις τελευταίες αποφάσεις του υπουργείου δικαιούνται έναν αστυνομικό, ενώ αυτοί της περιφέρειας δύο. Μάλιστα ο κ. Δένδιας είχε δηλώσει πως αστυνομικοί που απασχολούνται στην υπηρεσία φύλαξης και προστασίας προσώπων θα αποσυρθούν από εκεί και θα τεθούν σε υπηρεσία στους δρόμους.

Ηδη έχουν γίνει μειώσεις και όπως αναφέρει και η εφημερίδα «Παραπολιτικά» η ασφάλεια του πρωθυπουργού έχει μειωθεί κατά 25 άτομα, κατά 20 του κ. Τσίπρα και κατά 15 των υπολοίπων πολιτικών αρχηγών. Οι υπουργοί έχουν πέντε άτομα στην ασφάλεια τους έναντι οκτώ και οι υφυπουργοί τρεις αντί τεσσάρων.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *