Τελευταία Νέα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ – Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΟΗΜΑ ΖΩΗΣ.

Αν ο θάνατος είναι «το συγκλονιστικότερο γεγονός της ζωής», τότε η Ανάσταση του Χριστού είναι πράγματι «η εορτή των εορτών”. Η ακολουθία του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας την ολόφωτη νύχτα του Πάσχα μας εισάγουν στο θρίαμβο της νίκης κατά του…
θανάτου.
Ο εσταυρωμένος της Ιερουσαλήμ, «επί Ποντίου Πιλάτου», αποδέκτηκε το θάνατο μ’ όλες του τις πτυχές και μ’ όλη του τη δύναμη – δύναμη φθοράς, εξουσίας επί της ζωής, χωρισμού ψυχής και σώματος. Αποδεχόμενος όμως το θάνατο, με το να υπακούσει «έως τέλους» στον Πατέρα Του, συνέτριψε τη δύναμή του και ανέτρεψε την εξουσία του, χαρίζοντας σε όλους ζωή αιώνιον. Κι έγινε η Ανάσταση του Ιησού Χριστού βεβαιότητα ανάστασης του σύμπαντος κόσμου, αφθαρτοποίηση της ύλης, έγερση των απ’ αιώνος κεκοιμημένων, αιτία χαράς όλων των ανθρώπων.

Απο το www.radio936.gr και το www.kyparissianews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

 1. Ανώνυμος

  ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ. ΕΒΡΑΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ, ΟΠΩΣ Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ;;;; ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΤΥΑΝΕΑ, ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΤΣΑΡΙΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ!!! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!

  Reply
 2. Ανώνυμος

  Συγχαρητήρια στον συγγραφέα του άρθρου, γιατί αποκαλύπτει την απάτη και το θέατρο των ιουδαίων και την κατάχρηση και βλασφημία στο όνομα του Απολλώνιου Ιάσων Χριστού, του Έλλην, Υιού του Θεού του φωτός ΖΗΝΑ( ΖΕYΣ) και τις Ελληνίδος Μαρίας Δημητωρ.

  Το άρθρο αποκαλύπτει την κατασκευασμένη εβραιοποίηση του Ιάσων του Έλλην, χωρίς την εβραιοποίηση του δε, θα ήταν αδύνατη η κατασκευή αυτής τις παυλιανικής μηχανορραφίας και απάτης, που καταχρηστικά αποκαλείται και χριστιανισμός.

  Eβρεοποιοντας τον Ιάσων Χριστό, κατασκεύασαν αυτό το νοητικό όπλο, που καταχρηστικά λέγεται χριστιανισμός, και με αυτόν τον τρόπο δημιούργησαν τον παυλιανισμο-χριστιανισμό, ως νοητικό όπλο κατά των Ελλήνων και του Ελληνισμού, για την αποτελεσματικότητα του οποιου κραυγάζει η ιστορία.

  Και μην λησμονείται ποτε, ότι ο Ιάσων Χριστός μαστίγωσε τους Ραβίνους και το ιουδαϊκό ιερατείο, επειδή μετέτρεψαν τον Οίκο του Πατρός του ΖΗΝΑ( τον παρακείμενο στον ναό του σολομώντα ναό Του ΖΕYΣ) σε οίκο εμποριου και συναλλαγής.

  ————————————————————–
  Η ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

  http://diktyoellinwn.wordpress.com/

  http://diktyoellinwn.freeforums.org/index.php

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *