Εντοπίστηκε ο Παλαιοκώστας σε καφετέρια

Από την αστυνομία ανακοινώθηκε ότι διαβιβάστηκε, προς εκτέλεση, στις αρμόδιες Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκδόθηκε από τον Ανακριτή Λιβαδειάς Βοιωτίας, σε βάρος του αναζητούμενου…
Παλαιοκώστα Βασίλη (του Λεωνίδα και της Γεωργίας), που γεννήθηκε το 1966 στο Μοσχόφυτο Τρικάλων.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. «το ένταλμα σύλληψης αφορά στις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας από κοινού, κ.α. αδικήματα, που έλαβαν χώρα την 06/02/2011, στον οδικό άξονα Λιβαδειάς – Αράχοβας, κατά τη διάρκεια καταδίωξης αυτοκινήτου Audi A 4 από αστυνομικές δυνάμεις.

Υπενθυμίζεται ότι, όταν οι δυο επιβάτες ακινητοποίησαν το παραπάνω όχημα, ο ένας από αυτούς πυροβόλησε επανειλημμένα με ανθρωποκτόνο πρόθεση κατά των αστυνομικών, με πολεμικό τυφέκιο τύπου Kalashnikov (βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 23 κάλυκες), με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός.

Η σχετική ποινική δικογραφία σχηματίστηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β) και στο πλαίσιο της προανάκρισης ταυτοποιήθηκε, ως ένας από τους επιβάτες, ο προαναφερόμενος αναζητούμενος κακοποιός».

Από την αστυνομία δόθηκαν στη δημοσιότητα επτά φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται το παραπάνω όχημα καθώς και ένα άτομο που επέβαινε σε αυτό, πιθανώς συνεργός του.

Πηγή: zougla.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *